Julebrunch menuen
Menuen består af 3 akter, som bliver serveret dels ved bordet og dels fra en buffet, hvor alle retter er portionsanrettet. Nyd maden med udsigt til den efterhånden store løveflok på Katanga Hill.
1 akt - den kolde (serveres på bordet til deling)
- Skyr med bærkompot, kanel & granola
- Dagens udvalg af danske oste
- Charcuteri
- Økologisk honning, smør & marmelade
- Stenovnsbagt surdejsboller
- KHDs ”vitaminbombe”
2 akt, den lune (serveres i portioner fra buffet)
- Røræg med peberbacon & spicy brunchpølser
- Den lokale leverpostej med svampe
- Tærte med kylling & vintergrønt
3 akt, den søde (serveres ved bordet til deling)
- ”Ris a la mande mousse” med hvid chokolade & brændte mandler
- Lækre mini croissanter
- Pandekager med kirsebær kompot & sprød chokolade
Drikkevarer
- Friskpresset juice
- Isvand
- Økologisk kaffe & the fra Kaffemekka
- 1 glas bobler
Julebrunch starter kl. 11 til ca. kl. 13
Pris pr person kr. 385,-
Børn 3-11 år kr. 200,-
Prisen er inkl. entre til Ree Park.
BEGRÆNSET ANTAL PLADSER, kun gældende i weekender, hvor Ree Park Safari har juleåbent; lørdag den 3. og søndag den 4, dec. lørdag den 10. og søndag den 11. dec. samt lørdag den 17. og søndag den 18. dec.
Kontakt os for ledige pladser de enkelte dage. Send en mail til booking@reepark.dk