HVAD SØGER DU?

Julebrunch når vi har åbent til jul

Julebrunch i Katanga Hill

Julebrunch

I Katanga Hill Dining, gourmet restauranten lige midt i løvernes anlæg, slår vi dørene op for en overdådig og spektakulær kulinarisk oplevelse i forbindelse med Ree Park Safari har juleåbent.

Tag familien eller vennerne under armen og oplev den magiske julestemning blandt de vilde dyr tilsat en lækker brunch med alt, hvad hjertet begærer.

Start en hyggelig dag med en lækker og udsøgt menu sammensat af de dygtige kokke fra Katanga Hill Dining. 

Der er julebrunch i følgende weekender i december: Lørdag den 9. og søndag den 10. dec. samt lørdag den 16. og søndag den 17. dec.
Quote

Helle Bendorff - www.hellebendorff.dk

Brunchen var en fantastisk oplevelse, ikke kun var maden i top. Omgivelserne, sidde der i grottens gode varme med udsigt til natur og løven og dens familie bevæge sig forbi de store tykke ruder, få cm fra os. Sød og venlig servering, kokkens slag på glasset og informationen om næste servering var usnobbet.
Min familie, som kom fra flere steder i landet var begejstrede og de bedste PR ambassadører til at viderebringe oplevelsen. Toiletterne med udsigt til dyrene var i sig selv også en oplevelse.
Vi afsluttede med en tur i parken, som også fremkaldte positive udbrud.
Det var en unik oplevelse. Grottens størrelse er med til at gøre det unikt. Ikke et mega lokale, men man føler sig forkælet.
Jeg har nu fået lyst til at komme igen, både i parken og Katanga Hill.
Jeg må have et årskort.