HVAD SØGER DU?

Tre weekender i december

Jul i Ree Park Safari

Tre weekender i december

Tre weekender i december er der adgang til hele parken, hvor vi fejrer jul i den helt store stil. Parken er pyntet op med julepynt, gran og lys og på Central Station er der en helt særlig stemning af jul.

Jul i Ree Park

Hver dag er der masser af stemningsfulde juleaktiviteter, som kan opleves for børn og voksne i alle aldre, og som med garanti vil få jer i julestemning.

Trylleshow med Ludwig Løvehjerte
Gå ikke glip af Ludwig Løvehjertes trylleshow der ankommer med specialtog fra én af sine rejser ude i den store verden. Han har set lidt af hvert, og mon ikke han tryller et par historier op af hatten. Se med når Ludwig Løvehjerte på underholdende vis fanger børnenes opmærksomhed med fun-fact om dyrene og sjove tryllerier. 

Ludwig Løvehjerte tryller i weekenden den 10. og 11. dec. samt den 17. og 18. december kl. 13:00-13:30.   

Amerika Expressen
Damptoget Black Beauty eller dieseltoget Armstrong kører gæster ud på den nordamerikanske prærie, og selvom bjørnene måske er gået i hi for vinteren, er der fortsat elge og bison på prærien. De arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.
Det koster 60,- kr. at tage en tur med Amerika Expressen. Billetter købes ved indgangen. 

Flødebolle værksted
Lørdag og søndag den 10. og 11. december kl. 12 - 15 byder vi igen velkommen til Café Sicilia fra Ebeltoft, der laver de lækreste hjemmelavede flødeboller, som I kan få lov at dekorere selv. En flødebolle koster 25 kr. 

Julemanden kigger forbi
Vi har sendt julemanden afsted på sin juleslæde, så hold øje med ham et sted i parken, hvor han deler julegodter ud til alle artige børn. Julemanden holder også til i julemandens stol på Streetfood begge dage i weekenden kl. 14:30, hvis I ønsker at få taget årets julebillede. 

Ansigtsmaling
Bliv malet som dit yndlingsdyr. Guiderne i Ree Park har set mange dyr i øjnene og kan male dig, så du næsten ligner en løve, en panda eller gepard. 
Ansigtsmaling er kl. 10:00-15:30 alle dage.   

Vinter-aktive dyr
De eksotiske dyr, der normalt lever på den afrikanske savanne i Ree Park Safari, er med stor sandsynlighed på stald. Til gengæld er der dyr som ulv, kamel, odder, vildhund og pandaer med sikkerhed ude i deres anlæg.

Dyrefodringer
Også i juledagene afholder vi dyrefodringer. Det faste program er byttet ud, med dyr der også om vinteren er ude i anlæggene.

Program for dyrefodringer:

Lørdag
Kl. 12:00 - 12:20 Løve
Kl. 14:00 - 14:20 Rød panda
Kl. 15:00 - 15:20 Odder

Søndag
Kl. 12:00 - 12:20 Vildhund
Kl. 14:00 - 14:20 Rød panda
Kl. 15:00 - 15:20 Odder

Butikken har åbent
Du kan købe dine julegaver med hjem fra butikkens store udvalg. Eller hvad med et gavekort til et årskort, så er der mulighed for vilde oplevelser i 2023 Du kan også give en af de mange gavepakker som julegave, og husk, at hver gang du køber noget, så støtter du arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter. 

Vi gør opmærksom på, at dele af parken kan være lukket pga. vejret.

CEWE-udstilling

CEWE udstiller billeder på Central Station og skal derefter have et nyt hjem.
I samarbejde med CEWE afholder vi hvert år Fotokonkurrencen i Ree Park.

I forbindelse med Jul i Ree Park Safari har CEWE samlet nogle af de smukkeste billeder af netop den natur og de dyr, som vi i Ree Park arbejder for at bevare. Billederne i år er taget af fotograferne Tom Dyring og Thor Håkonsen og afspejler naturens barske og smukke dyr på en kunstnerisk måde.

Køb et af billederne fra udstillingen ved at deltage i auktionen.

Sig Go’ nat til dyrene

UDSOLGT
Lørdag den 17. december kan I tage familien og komme med på staldbesøg i Ree Park Safari.

Kom med en af vores dygtige guider på guidet rundtur i parken, og hør dem fortælle historier og tips til at opleve dyrene bedst. I kommer helt tæt på dyrene ved en dyrefodring og ikke mindst et staldbesøg, som er en eksklusiv oplevelse du ikke får som almindelig gæst i parken.

Vi har sammensat et særligt program for maks. 10 personer, så I får jeres helt egen guide og mulighed for at stille alle de spørgsmål, I har lyst til.

Mad og Drikke

Café Bush Camp

I Café Bush Camp kan I købe pizza & pizzasnegle, kaffe & varm chokolade samt æbleskiver & gløgg.

Streetfood

På streetfood kan I også købe flæskestegssandwich og Ree Parks populære NOJAB burgere.
Knasende flæskestegssandwich eller saftig burger kr. 95,-
Hjemmelavet gløgg eller kakao med flødeskum & 3 lune æbleskiver kr. 55,-

Stationscaféen

I Stationscaféen kan I købe panini, kaffe & varm chokolade samt æbleskiver & gløgg.

Giv oplevelser i gave

Køb gavekort og vælg selv beløb.

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Se kort over parken

Julebrunch

Start dit besøg til 'Jul i Ree Park safari' med Julebrunch i Katanga Hill Dining. Brunchen serveres fra kl. 11 - 13 i restauranten lige midt i løvernes anlæg. Så kan du fortsætte din tur rundt i parken, da entrébilletten er inkluderet, når du bestiller en brunch oplevelse.

Overnat winter edition

Vil I have den helt store juleoplevelse med højt til himlen, eksotiske dyr og spændende nattelyde, så tag en overnatning i Night Explorer eller Camel Camp.
I forbindelse med juleåbent kan I overnatte og nyde både julestemning og forhåbentlig et stjernetæppe, hvis ikke sneen drysser ned fra himlen.
Det er en magisk juleoplevelse, som med garanti sætter jer i julestemning.
Overnatning winter edition er i perioden fra 1. november til 1. april 2023.
Tag på Night Explorer I hver cabin er der plads op til 6 personer. Alle hytterne er opvarmede med/uden toilet og bad. Læs mere om Night Explorer winter
Lej en Camel Hytte Her kan 4 personer sove lunt og godt Læs mere om Camel Camp winter

Venligst rotér dit device

Overblik over parken

Her på kortet kan du få et overblik over kontinenter, aktiviteter, dyrefodringer, spisesteder, toiletter og rygning.
Africa
North America
Asia
South America
Parkmap