Påskebrunch i Katanga Hill
Nyd påsken i Ree Park med en lækker påskebrunch sammensat af de dygtige kokke og nyd resten af dagen i parken.
Torsdag, fredag, lørdag og søndag i påsken den 28., 29., 30. og 31. marts. Alle dage fra kl. 11.00-14.00
Italiensk Vinaften
Spis og drik det bedst fra Italien fredag den 12. april kl. 18.00 – 21.30 i Katanga Hill.
Aspargesaften På Katanga Hill
Nyd en aften i Ree Park med den ikoniske grøntsag og forårsbebuder aspargesen. Vi inviterer til aspargesaften fredag den 24. og lørdag den 25. maj.
Danmarks vildeste ølsmagning
Vi inviterer dig til et tørstigt samarbejde mellem naturen og brygkunsten. Gå med os på opdagelse og oplev parken på en helt ny måde, når vi tager dig med på en rundtur og smager øl efter lukketid.
Fredag den 14. juni kl. 17.00-22.00
Fransk vinaften
VI dykker ned i franske vine og råvarer på Central Station lørdag den 7. september kl. 18.00-22.00.
Fisk- og Skaldyrsaften
Havet og kysten er centrum for denne aften i Katanga Hill fredag den 20. og lørdag den 21. september kl. 17.00-22.00.
Vildtaften på Katanga Hill
Efteråret er over os og sæsonen er en kulinarisk højtid for vores kokke. Vi byder op til en vild(t)aften torsdag, fredag og lørdag den 3., 4. og 5. oktober.
Efterårsbrunch med udsigt til løverne
Start en hyggelig dag med en lækker brunch bestående af 4 serveringer sammensat af de dygtige kokke i Ree Park. Lørdag og søndag den 12. og 13. oktober åbner vi igen det eksklusive Katanga Hill lokale, hvor I kan nyde jeres mad med udsigt til løverne.
Mortensaften på Central Station
Søndag den 10. november inviterer vi til Mortensaften inkl. 3-retters menu og togtur med Amerika Expressen.