Menu til Djursland og råvaren
Bobler fra Anderson Winery & Snacks
Bifangst & Fladfisk fra lokale farvande
Bisque på strandkrabbe, ristet ballotine af skrubbe, strandarve ”kapers”
Grøntsager fra Kalø Økologiske landbrugsskole
Marineret, rå, kogt, stegt, juice
Gedekid fra Stenalt Gods
Stegt & braiseret. Brombær fra Ahl & svampe fra skoven
Ebeltoft Gaardbryggeri & Mariendal Mosteri
Mazarin på mæsk, æblesorbet, vilde kirsebær i øl-sirup
Middagen starter kl. 17:30, og i løbet af aftenen kommer I med en togtur med Amerika Expressen udover den Nordamerikanske prærie.
Middag inkl. togtur og entré til Ree Park fra kl. 15:
kr. 425,- pr person
kr. 650,- pr person inkl. vinmenu og kaffe.
Børn mellem 3-11 år kr. 250,- uden drikkevarer.
Vi har ikke børnemenu, men laver mindre portioner.
Arrangementet giver entré til parken fra kl. 15.00 og slutter kl. 22.00.