HVAD SØGER DU?

1. - 3. september

Bedsteforældre-weekend

Tag barnebarnet GRATIS med i Ree Park Safari

GRATIS barnebarn

Invitér børnebørnene gratis med i Ree Park Safari. Her er der en enestående chance for hyggeligt samvær i en unik kulisse, hvor der er "højt til loftet", og I er sammen udenfor, langt væk fra ipads og tv.

Parken er overskuelig og der er fred og ro og masser af mulighed for at børnene kan lege, få oplevelser og brænde noget krudt af. Og oplevelser sammen i naturen kan give mange gode snakke om dyrene i naturen, naturen omkring os og skaber oplevelser for livet.

Oplevelser

Land Rover Safari
Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr.

Amerika Expressen
Tag toget en tur ud på den nordamerikanske prærie og mød bl.a. bjørne, ulve og de store bison.

I kan bestille billetterne til safari og togtur hjemmefra eller på reepark.dk

Dyrefodringer
Hver dag kl. 11, 12, 14 og 15 kan I være med når dyrene fodres.
Under en dyrefodring fortæller guiden om dyrenes adfærd, arbejdet med avlsarbejdet af truede dyr samt sjove historier og fun-facts om dyrene.

Turen starter inden
Gå ind på YouTube og søg på Ree Park Safari, her kan I finde en masse videoer ude fra parken. Eller kig på vores Facebook om dyrenes verden.

Mad og drikke
Smører I madpakker hjemmefra, kan I spise dem ved bord/bænkesættene rundt om i parken, eller I kan gøre det nemt for jer selv og spise på café i Ree Park Safari, her kan I f.eks. få hotdogs, pizza, pizzasnegle eller burgermenu.

Find rundt i parken
Når I kommer, får I udleveret en guide over parken, men I kan inden da se alle oplevelser og kort over parken på reepark.dk
Kan de små ben ikke holde til at gå hele dagen, kan I leje trækvogn ved indgangen for 60 kr.

 

Nyd samværet og få oplevelser sammen på bedsteforældredagen, hvor I kan tage et barn med pr. bedsteforældre i weekenden den 1. – 3. september.

 

Køb billet ved indgangen i Safari Shoppen på dagen
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbuddet og gælder kun for børn under 12 år.

Åbent kl. 10-16 fredag
Lørdag og søndag fra kl. 10-17

Oplev Ree Park

Se hvilke andre oplevelser I kan få i parken.