HVAD SØGER DU?

Er du vores nye kollega

Butiksmedhjælpere til billetsalg og Safari Shoppen

Medarbejdere til Billetsalg og Safarishop

Er du frisk, udadvendt, kan du lide at have mange mennesker omkring dig, og er du over 18 år?

Hvad enten du ønsker at udvide dine kompetencer i forhold til at kunne håndtere mange forskellige mennesketyper, og / eller spare op til den store rejse, så er det helt sikkert dig, vi gerne vil tale med. 

Safari Shoppen i Ree Park Safari søger nye kollegaer til sæson 2023


Er du klar til at lære en masse nyt og være en del af vores stærke team på en arbejdsplads med vilde dyr lige omkring dig, så er du måske en af vores nye kollegaer. Safari Shoppen er, udover souvenirshop, også entré til parken, så vi er det første smil vores gæster møder. Derfor er vores hovedfokus at give gæsterne service i topklasse, således at de får den allerbedste start på deres besøg i parken.

 

Dine opgaver i Safari Shoppen vil bl.a. være:

  • Betjening af vores gæster i billetsalg og souvenirshop
  • Opfyldning af varer, så butikken fremstår pæn og tiltalende
  • Informere og booke gæster ind på parkens guidede ture (togtur på prærien, land rover safari på savannen samt øvrige guidede rundvisninger)
  • Indtjekning af parkens overnattende gæster samt deltagere i de mange arrangementer, vi afholder
  • Forskellige ad hoc-opgaver som f.eks. oprydning i shop og på lager, lettere rengøring, prismærkning og meget mere.

 

Mange af dagene – ikke mindst i højsæsonen – er meget travle, så det er en forudsætning, at du kan holde hovedet koldt og bevare smilet, selv når der er susende travlt. Vi er altid parate til at hjælpe hinanden. Du skal finde det helt naturligt at ville give vores gæster en fantastisk service, som de husker. Ree Park Safari har rigtig mange udenlandske gæster, så du skal kunne tale engelsk og også gerne begå dig på tysk, men det er ikke et krav.


Som en del af Ree Park Safaris team kan du stolt sige, at du er med til at støtte naturområder og bevare truede dyrearter i både Danmark og Kenya. Ree Park er også fødested for Mandela – Europas førstefødte sorte næsehorn i fangenskab – som nu lever vildt i Rwanda.

Hovedparten af arbejdsdagene kommer til at ligge dels i hverdage fra medio april til medio august, samt weekender og ferier uden for den periode. Stillingen er hverken fuldtid eller deltid, så timerne kan variere meget fra uge til uge. Du vil få tildelt vagter alt efter, hvor meget du har mulighed for at arbejde. Vi ser meget gerne, at vi har fornøjelsen af dig i flere sæsoner.

 

Personalegoder:

  • Personalekort der giver fri adgang til Ree Park Safari og mange andre attraktioner
  • Fribilletter til Ree Park Safari
  • Op til 50% på alle Ree Parks udsalgssteder + Safari Shoppen
  • Tilbud om medlemskab af parkens personaleforening, som holder en masse hyggelige arrangementer både i og udenfor parken.

 

Hvis du sidder og tænker, at Ree Park Safari kunne være noget for dig, så send fluks din ansøgning samt CV til henriette.kusk@reepark.dk mærket ”butiksmedarbejder”.

 

Samtaler afholdes løbende med ansættelse start/medio juni. 

Bemærk at der kun går offentlig transport til Ree Park Safari i skolernes sommerferie, så du skal selv kunne komme til og fra arbejde udenfor dette tidsrum.

 

Find vej til parken

Fra Århus:
Kør til Tirstrup ad motortrafikvejen, derfra til højre mod Ebeltoft, drej til venstre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Fra Grenaa:
Kør til Tirstrup, derfra til venstre mod Ebeltoft, drej til venstre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Fra Ebeltoft færgehavn:
Kør mod Tirstrup, inden Øksenmølle drejes til højre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Ved indgangen til Ree Park Safari er der 450 gratis parkeringspladser.