HVAD SØGER DU?

Vi søger ...

Erfaren økonomichef

til Danmarks måske bedste safaripark

Erfaren økonomichef til Danmarks måske bedste safaripark

Leder du efter en stilling med mere ansvar og anderledes udfordringer? Så er du parat til at få ansvaret for vores alsidige økonomi og samtidig arbejde for en virksomhed, der er aktiv i beskyttelsen af natur og truede dyrearter fra hele verden.

Ree Park – en moderne park i udvikling

På 10 år er Ree Park vokset til den velbesøgte safaripark, du i dag finder i naturskønne omgivelser på Djursland. Her finder du 80 dyrearter på tværs af 4 kontinenter og vores park bliver årligt besøgt af ca. 200.000 glade gæster.

Ree Park er meget mere end en oplevelsespark. Vi er en organisation, der giver en hjælpende hånd til truede dyrearter fra hele verden. Vi har også et tæt samarbejde med internationale NGO’er, der har fokus på naturbeskyttelse,” siger Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Safari.

Tag ansvar for parkens økonomi

Du får din nye hverdag på kontoret i parken, som til dagligt drives af dig og dine 30 gode kolleger, der består af dyrlæger, dyrepassere, service-, salgs- og administrationsmedarbejdere. Som vores nye økonomiansvarlige får du ansvaret for hele parkens økonomi, samt en regnskabsassistent.

Fordi vi er en oplevelsespark, er vi meget sæsonpræget, og i højsæsonen får vi de fleste gæster, samtidig med at personalet vokser fra 30 til ca. 160 medarbejdere.

Det her er en utrolig spændende virksomhed at være økonomichef for. Vi er på mange måder en kompleks organisation, der byder på dagsgæster, sæsonmedarbejdere og både privat- og erhvervsarrangementer. Denne stilling er helt sikkert noget for dig, der leder efter en utraditionel arbejdsplads med nogle spændende udfordringer,” siger Poul Majvig Sørensen, koncern CFO.

Har du lyst til lidt mere?

Du har lyst til at prøve kræfter med lidt mere avancerede opgaver og udvikling. Som en del af en større koncern skal der løbende rapporteres til moderselskabet samt ledelsen.

Her får du muligheden for at sætte dit eget præg på parkens udvikling og dens økonomi. Finder du måder, hvorpå vi kan gøre tingene, bedre, smartere, hurtigere eller mere omkostningseffektivt, så er du den finansielle sparringspartner, som direktionen lytter til.

God erfaring, forretningssans og dyrebeskyttelse som din hjertesag

Vi lægger vægt på, at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og har godt styr på alle disciplinerne inden for bogholderi og rapportering. Erfaring med ledelsesansvar og HR er en fordel. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring fra en stilling, hvor du løste det brede spektrum af regnskabsopgaver. Vi arbejder i Business Central og Excel, så indgående kendskab hertil (alternativt til Navision) er en klar fordel.

Det betyder endvidere rigtig meget for os, at du tror på den ide, som ligger til grund for Ree Park. At du har lyst til at give noget tilbage til naturen og give truede dyr en chance til,” slutter Jesper.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør Jesper Stagegaard på 40 60 66 66 el. js@reepark.dk, eller CFO (Ree Holding) Poul Sørensen poul@reeholding.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 6. april 2023 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg via Jobindex >>

Om Ree Park

Ree Park Safari er en dansk privatejet organisation, som i mere end 14 år, med et særligt fokus på truede dyrearter, har været med til at stå i spidsen for naturbeskyttelsesprojekter- og programmer.
Vores mål er, at vi med de rette løsninger bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene.

Ree Park Safari er en privatejet safaripark tæt på Ebeltoft i rivende udvikling. Besøgstallet er stærkt stigende og var i 2020 på over 200.000 gæster. Ree Park Safari har ca. 30 fastansatte og i højsæsonen er vi op mod 150 medarbejdere til at servicere vores gæster.

 

Find vej til parken

Fra Århus:
Kør til Tirstrup ad motortrafikvejen, derfra til højre mod Ebeltoft, drej til venstre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Fra Grenaa:
Kør til Tirstrup, derfra til venstre mod Ebeltoft, drej til venstre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Fra Ebeltoft færgehavn:
Kør mod Tirstrup, inden Øksenmølle drejes til højre mod Gravlev og fortsæt mod Ree Park Safari.

Ved indgangen til Ree Park Safari er der 450 gratis parkeringspladser.