Tilmeld nyhedsbrev - hold dig opdateret om dyrene i Ree Park Safari

Få opdateringer 
om parken og 
dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1-2 gange om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.Avl og bevarelse

af truede arter

Parken huser i dag ca. 80 arter. Omtrent 25 af disse arter indgår i særlige, internationale avlsprogrammer. Beslutningen om at en dyreart skal indgå i disse programmer træffes bl.a. hvis arten har besvær med at yngle i fangenskab eller hvis arten er udryddelsestruet i naturen.l.

Læs mere om dyrenes bevarelse

Danmarks eneste

geparder

Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede og Ree Park arbejder intensivt med avl af disse dyr. Parkens ledelses og dyrepasserstab har specialiseret sig i avl af geparder. Ved hjælp af særlig teknikker har parken siden 2002 avlet mere end 25 geparder.

Se vores Geparder her

Godkendt

af Fødevarestyrelsen

Ree Park Safari er godkendt af tilsynsførende myndighed

Kontakt fødevarestyrelsen

Vilde dyr

med masser af plads

Filosofien er klar. Når man holder dyr i fangenskab, har man ansvar for at dyrene trives. Det forudsætter at en lang række faktorer spiller sammen. Blandt andet skal dyrene have masser af plads og mulighed for fysisk aktivitet. Derfor har Ree Park ikke så mange arter, men derimod god plads og et miljø der skal fremme dyrenes trivsel.

Se parkens dyr

LAND ROVER SAFARI

OPLEV REE PARK FRA EN RIGTIG SAFARIBIL OG KOM HELT TÆT PÅ DYRENE

Oplev Ree Park fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og familien ud på den store Afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de Afrikanske dyr. Land Rover Safarien varer ca. 1/2 time og er en stor oplevelse for børn og voksne. Børn under 3 år er gratis. De skal sidde på skødet af en voksen. På Land Rover Safarien kan du møde mange spændende dyr.

Læs mere om Land Rover Safari

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program