HVAD SØGER DU?

Center for organisationsudvikling

Personlig udvikling

Center For Organisationsudvikling tilbyder personlige udviklingsforløb til virksomheder og organisationer ud fra et enkelt og operationelt koncept, MRPROF, med skærpet fokus på implementering og løbende opfølgning.

Personlig udvikling hos Carsten Brandt

Med pres fra alle sider, der fortæller os, at vi skal være mere produktive, veluddannede, fleksible, se ud på en bestemt måde og være mere tolerante, så er det ikke svært at forstå, at flere og flere bukker under for stress, angst og depression.

Det er ofte en kunst i sig selv, at få arbejdsliv og privatlivet til at hænge fornuftigt sammen – og særligt have selvfølelsen med i det hele. Og det betyder, at vi har fået til vane, at nedprioriterer os selv og vores egen personlige udvikling, for at kunne rumme og tilgodese andres. 

Derfor er behovet for personlig udvikling essentielt. Vi, som individer, må også godt nyde livet og udleve vores drømme. 

Derfor har vi hos Ree Parks Center For Organisationsudvikling (CFO), sat personlig udvikling på dagsordenen sammen med den erfarne personaleudvikler og mentaltræner, Carsten Brandt.

Personlig udvikling på dagsordenen

Personlig udvikling - åbne kurser
Personlig sparring og rådgivning
Karriererådgivning
Jobsøgning
Coaching
Stresshåndtering
Mentaltræning
Personlighedstest
Adfærdsprofilanalyse
Essentiel udvikling

Derfor er behovet for personlig udvikling essentielt. Vi, som individer, må også godt nyde livet og udleve vores drømme.

Udvikling

Derfor har vi hos Ree Parks Center For Organisationsudvikling (CFO), sat personlig udvikling på dagsordenen sammen med den erfarne personaleudvikler og mentaltræner, Carsten Brandt.

Hvem er Carsten Brandt

Carsten har, foruden sin imponerende militærkarriere hos NATO, været ansat i Coca-Cola, hvor han i 11 år var beskæftiget inden for salg, marketing og service på både medarbejder- og ledelsesniveau. Derudover, er han mentaltræner for både topatleter og hold, f.eks. inden for golf, skydning, badminton, ridning, Militær 5-kamp m.fl. Sideløbende med erhvervskarrieren dyrker Carsten selv sport på top-eliteplan, som riffelskytte på det danske landshold, hvor han i 2021 kan fejre sit 40 års jubilæum. Han er også regerende verdensmester, uofficiel verdensrekordholder og indehaver af 6 danske rekorder, foruden at have vundet over 70 danske mesterskaber. Carsten er endvidere også tidligere racerkører.

Indenfor personlig udvikling, kombinerer Carsten sine to karrierespor og bidrager med dybdegående viden omkring, hvad en moderne virksomhed i et hektisk erhvervsliv kræver af en ansat, og hvordan man håndterer og navigerer i de krav. Herudover, også de mentale øvelser og initiativer, der har haft stor betydning for niveauet af succes for ham som leder af en militærenhed i NATO-regi samt den individuelle succes af hans tropper.

Forløb med personlig udvikling

Et personligt udviklingsforløb er bygget op omkring seks faser, der udgøre konceptet MRPROF. Dette specialdesignet framework, gør os i stand til, at kunne dokumentere effekten af forløbet. På den måde sikrer vi, at du kan se værdien af din investering i dig selv og samarbejdet med Carsten, hos Ree Parks Center For Organisationsudvikling (CFO).

De seks faser i MRPRO

Mål: Formål og mål med udviklingsforløbet defineres.

Research: Undersøgelse af det aktuelle udviklingsstadie. Der benyttes tests og analyser samt interviews.

Paratgørelse: Målet med det videre forløb synliggøres overfor deltagerne, og forventningerne afstemmes.

Realisering: Fasen for synliggørelse og træning. Der skelnes mellem følgende aktivitetsformer: foredrag, endagsaktiviteter og events, seminarer, kurser. Efter aktiviteten udfærdiges en handlingsplan, der skal sikre, at læringen omsættes til udvikling på arbejdspladsen.

Opfølgning: I perioden fra Realisering og til Fastholdelse, foretages en struktureret og målrettet opfølgning i forhold til implementering.

Fastholdelse: På et møde med deltagerne afdækkes udviklingen og effekten af udviklingsforløbet med effektmålingsredskaber som f.eks. trivselsundersøgelse (for organisationen) og teamanalyse (teamudvikling). Handlingsplanerne evalueres og justeres mhp. at sikre fortsat udvikling.