Dygtig, alsidig og fleksibel køkkenmedhjælper til sæson 2019 -

Dygtig, alsidig og fleksibel køkkenmedhjælper søges

til tidsbegrænset ansættelse

Ree Park Safari er inde i en rivende udvikling og 2018 blev en fantastisk sæson for parken og ikke mindst vores køkken og café, som består af et centralt produktionskøkken, café og udsalgssteder og en alsidig arrangementsafdeling, hvor vi afvikler alt fra firmafester, personalearrangementer, bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, teambuilding og m.m.

Vores stærke team løb usædvanligt stærkt og høstede stor ros fra vore mange glade gæster – og 2019 bliver endnu bedre.

Derfor mangler vi en super frisk køkkenmedhjælper, der har lyst til at give den en ordentlig skalle uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Du bliver en del af et særdeles velfungerende team, hvor glæde, humor, entusiasme og faglig stolthed er egenskaber, som får det hele til at gå op i en højere enhed.

Du er:

Fagligt: Du har nogen eller meget erfaring i køkkenbranchen, uddannelse er ikke nødvendig.

Du må meget gerne have erfaring med selskaber, men det er ikke et must.

Personligt: Du er initiativrig, fleksibel og serviceminded og kan lide at arbejde i et tempofyldt miljø. Du har en høj grad af stolthed og sætter en ære i, at maden præsenterer sig indbydende og lækker. Vi lægger desuden vægt på, at du er en positiv og udadvendt kollega med gode samarbejdsevner, da vi har mange unge under 18 år ansat, som skal guides lidt.

En positiv og humoristisk tilgang til livet betragtes som et godt krydderi.

Du behersker dansk i skrift og tale, og kan du engelsk og tysk er det et plus.

NB: Du skal selv kunne komme til og fra Ree Park, da der ikke er offentlig transport til parken.

Da parken sætter en ære i at give vore gæster en helt fantastisk oplevelse ud over det forventelige er det sjældent, at to dage er helt ens. Det er derfor vigtigt, at du er meget fleksibel, har masser af gå-på-mod og nyder at sætte vore gæster i centrum, så de får den helt suveræne og uforglemmelige oplevelse.

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV – meget gerne vedhæftet anbefalinger fra tidligere jobs til F&B chef Kenneth Skytte

Ansættelsesdato: 25. marts (måske før)

Ansøgningsfrist: 4. februar 2019

Vi afholder samtaler uge 8 og 9.

 

Send din ansøgning

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program