Er du vores næste dyrepasserelev??

Dyrepasserelev

Bootcamp 2019

Er du vores næste dyrepasserelev??

Vi søger en ny dyrepasserelev til september 2019, og derfor afholder vi igen i år en to-dages Bootcamp.

På Bootcampen vil du blive introduceret til, hvad det vil sige at være dyrepasser. Du vil også blive sat til at løse forskellige opgaver, individuelt og i teams.

Det bliver et intensivt forløb fyldt med sjov, spænding og hygge!

Efter Bootcampen bliver udvalgte kandidater tilbudt et 4-ugers praktikophold i dyreafdelingen, i eller omkring juni måned, hvorefter vi udvælger vores kommende elev på baggrund af dyrepassernes efterfølgende vurdering.

Som elev i Ree Park Safari:

  • indgår du i forskellige teams i dyreafdelingen og tager del i dyrepassernes daglige arbejde og udfordringer, samt får erfaring med en bred vifte af dyrearter.
  • kommer du, i samarbejde med vores uddannede dyrepassere, til at arbejde selvstændigt med rengøring af stalde og anlæg, berigelse af dyr, samt planlægning af dagens arbejdsopgaver.
  • får du mulighed for at prøve kræfter med formidling gennem vores formidlingsafdeling.
  • skal du være fleksibel, uddannelsesparat og motiveret for at indgå i en dynamisk hverdag, hvor tingene foregår på dyrenes præmisser.
  • forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst, kan tage velovervejede beslutninger og har en passion for faget og alt, hvad det indebærer.
  • vil du indgå i dyreafdelingens vagtplan, og du kan derfor forvente at få vagter i weekender og på helligdage.

For at komme i betragtning som vores næste elev skal du, som minimum, have taget første grundforløb (GF1) på dyrepasseruddannelsen.

Da kørsel på offentlig vej vil indgå som en del af den daglige rutine, er det et krav, at du har kørekort til bil. 

Selve Bootcampen bliver i år afholdt mandag d. 13. og tirsdag d. 14. maj i Ree Park Safari. Vi sørger for fælles overnatning i parken og fuld forplejning under hele forløbet. Du skal regne med at afsætte begge dage til Bootcampen.

Lyder det som noget for dig, og har du mulighed for at deltage i Bootcampen og den efterfølgende praktik, skal du sende en videoansøgning på 3 minutter, samt et vedlagt CV.
Der er ingen krav til indholdet eller udformningen af videoen, du skal blot overbevise os om, at det er dig, der skal være vores nye elev.

Video samt et opdateret og relevant CV skal sendes til rene.ryholl@reepark.dk senest d. 19. april 2019.
Vi anbefaler at bruge gængse videoformater til videoen og WeTransfer e.l. til at sende den.
Det skal fremgå tydeligt af dit CV, hvorvidt du allerede har taget GF1 eller mere på dyrepasseruddannelsen.  

Send din ansøgning

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program