Junior Ranger Summer Camp

Junior Ranger 

Summer Camp

På Junior Ranger Summer Camp får børnene 5 sjove og lærerige dage med et tætpakket program.

Hele pakken er inklusiv fuld forplejning, oppakning og en flot Junior Ranger uniform.
Vi har sammensat et fantastisk sjovt og lærerigt program i børnehøjde.

Junior Ranger Summer Camp

6 - 9 år

En vigtig del af Junior Ranger konceptet er at kende det ansvar, vi mennesker har overfor naturen, og ikke mindst overfor dyrene. Derfor sammensætter vi programmet, så det både omfatter de vildt sjove og hyggelige opgaver og aktiviteter, samt de mere praktiske og krævende udfordringer tilpasset lige netop den aldersgruppe. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel.

Læs mere

Junior Ranger Summer Camp 
10 - 13 år 

Junior Ranger Summer Camp er en lejrskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os. Her får børnene mulighed for at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr på nærmeste hold.

Læs mere

Mara Ranger Summer Camp

10 - 15 år

Mara Ranger Camp er Summer Campen for alle seje Junior Rangere, som har tidligere erfaringer fra Junior Ranger Summer Camp.

Læs mere

Junior Ranger 

2-dages camp

Her får børnene mulighed for, at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på spændende måder.  Holdet udforsker sammen de mange sider af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, både her i parken og i Mara i Afrika, gennem faglige og nærværende oplevelser.

Junior Ranger 2-dages Camp

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program