Mara Ranger Camp 10 - 15 år

Mara Ranger

Summer Camp 2022

Mara Ranger Camp er Summer Campen for alle seje Junior Rangere, som har tidligere erfaringer fra Junior Ranger Summer Camp.

Tilmelding til Mara 

Summer Camp 2022Ved mange tilmeldte, åbner vi evt. op for hold andre uger. Skriv evt. en forespørgsel på en anden uge i tekstfeltet. Uge xx

Jeg giver min tilladelse til, at billeder af mit barn taget i forbindelse med Mara Ranger Summer Camp, må bruges af Ree Park Safari

Vælg T-shirt størrelse

Mara Ranger 

Summer Camp 10 - 15 år

Mara Ranger Camp er Summer Campen for alle seje Junior Rangere, som har tidligere erfaringer fra Junior Ranger Summer Camp. Mara Ranger Camp bygger videre på børnenes viden og erfaringer fra de tidligere år på Summer Camp, vi lægger lidt mere faglighed på, og det helt store fokus bliver 5 af Ree Parks Safaris store projekter i Mara North Conservancy i Kenya, heriblandt bevaring i Mara North Conservancy, Mara Elefant Projekt og meget mere.
Hver dag møder vi et nyt projekt. Vi udforsker hvad projektet handler om, hvilken indflydelse det har på samfundet og masaierne i Masai Mara, og ikke mindst hvilken bevaringsmæssig indflydelse det har på naturen og dyrelivet i området.

Vi tager som altid udgangspunkt i dyrene og anlæggene i Ree Park Safari, og kommer bag kulisserne på en ny og spændende måde.

Mara Ranger Camp er for alle børn i alderen 10-15 år, der brænder for bevaring af naturen, dyrelivet og ikke mindst selv ønsker at gøre en forskel

Sund kost – All inclusive

Som deltager på Mara Ranger Camp får barnet en sund, nærende og mættende kost. Vores køkken sørger hver dag for måltider, der giver masser af energi til de sjove udfordringer i løbet af ugen.

Tider og aldersgrænse

Mara Summer Camp afholdes i uge 26 og 31. Ved mange tilmeldte, åbner vi for hold andre uger.

Børn i alderen 10-15 år, der tidligere har deltaget på Junior Ranger Summer Camp kan deltage.

Arrangementet foregår alle hverdage.

Børnene møder kl. 8:00 – 15:00 hver dag.

Pris

Arrangementet inkluderer bl.a.:

5 dage i Ree Park Safari med guide og aktiviteter.

15 måltider.

Pris pr deltager kun: 2.650,- kr.

 

 

Tider, aldersgrænse og pris

Sommerskolen løber af stablen i ugerne 26 og 31 2022. Vi tager forbehold for udsolgte uger. Vi råder til tidlig tilmelding Alle børn i alderen 10-15 år kan deltage. Arrangementet foregår alle hverdage. Børnene møder kl. 8:00 – 15:00 hver dag. Arrangementet inkluderer bl.a.: 5 dage i Ree Park Safari med guide og aktiviteter. 3 måltider hver dag. Pris pr deltager kun: 2.650,- kr. Min. 10 deltagere

Sund kost

All inclusive

Som deltager i Mara Ranger Summer Camp får barnet en sund, nærende og mættende kost. Vores køkken sørger hver dag for måltider, der giver masser af energi til de sjove udfordringer i løbet af ugen.

Børnene bliver

Mara Rangers

I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. Hvert år dræber de et stort antal dyr og sælger dem, eller deres horn og stødtænder, på illegale markeder. I Ree Park Safari, og fra vores økocamp, Karen Blixen Camp i Kenya, arbejder vi målrettet på avl af primært truede dyr. Samtidig arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, og på at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur.

Børnene vil få viden om, hvad de rigtige rangere i Afrika foretager sig, og vil skulle løse opgaver præcis som dem. De vil også lære, hvordan de som Mara Rangere kan bidrage til rangernes store arbejde.

Land Rover Safari

På en safaritur kommer I tæt på de afrikanske dyr på græssavannen. Se næsehornet tage en lur, antiloperne der springer af sted eller strudsen, der ligger og ruger på sine store æg.

Læs mere om Land Rover Safari

Masaiernes verden

Der er fokus på 5 af Ree Parks store projekter i Mara North conservancy i Kenya. Vi udforsker hvad projektet handler om, hvilken indflydelse det har på samfundet og masaierne i Masai Mara, og ikke mindst hvilken bevaringsmæssig indflydelse det har på naturen og dyrelivet i området.

Overnat med familien

Tag din familie med og overnat i Kamelhuset, der danner de perfekte rammer for nogle underholdende og fantastiske oplevelser, uanset om det er en uge eller et par fridage, I gerne vil tilbringe tæt på de vilde dyr.

Sommerhus - Kamelhuset

Tag på togtur

Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Toget Amerika Expressen

Junior Ranger 

Summer Camp 10 - 13 år

I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. Hvert år dræber de et stort antal dyr og sælger dem, eller deres horn og stødtænder, på illegale markeder. I Ree Park Safari, og fra vores økocamp, Karen Blixen Camp i Kenya, arbejder vi målrettet på avl af primært truede dyr. Samtidig arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, og på at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur.

Junior Ranger Summer Camp, 10 - 13 år

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program