Junior Ranger Summer Camp 2019, 10 - 13 år | Ree Park Safari

Junior Ranger

Summer Camp 2021

Børnene får 5 sjove og lærerige sommerdage med et tætpakket program, inklusiv fuld forplejning, oppakning og en flot Junior Ranger uniform. Vi har sammensat et fantastisk sjovt og lærerigt program i børnehøjde.

Tilmelding til

Summer Camp 2021
Jeg giver min tilladelse til, at billeder af mit barn taget i forbindelse med Junior Ranger Summer Camp, må bruges af Ree Park Safari

Vælg T-shirt størrelse

Junior Ranger

Summer Camp 10 - 13 år

Junior Ranger Summer Camp er en lejrskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os. 
På Summer Campen får børnene mulighed for, at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på fængende måder. 

I løbet af ugen opbygger børnene og guiderne et tæt sammenhold, der gør det muligt at lave sjove, udfordrende og anderledes aktiviteter i Ree Park Safaris smukke omgivelser. Sammen udforsker de de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bærerdygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser. 

En vigtig del af Junior Ranger konceptet er netop at kende det ansvar, vi mennesker har overfor naturen, og ikke mindst overfor dyrene.  

Programmet er sammensat, så det både omfatter de vildt sjove og hyggelige opgaver, og aktiviteter af mere praktisk karakter heriblandt: 

 • Besøg hos dyrepasseren – inklusiv hjælp med daglige gøremål
 • Land Rover Safari – patrulje på den afrikanske savanne
 • Sund bålmad – børnene hjælper til med madlavningen og rydder op efter sig
 • Dyrefodringer, bl.a. geparder, bjørne, ulve
 • Aktivering af dyr i fangeskab – børnene udvikler selv aktiveringsforløb
 • Slangefremvisning
 • Staldbesøg
 • Sjove holdøvelser/teambuildning
 • Høste pil til dyrene
 • Orienteringsløb
 • Bag kulisserne


Børnene får 5 sjove og lærerige sommerdage med et spændende program, inklusiv fuld forplejning, oppakning og en flot Junior Ranger uniform. Vi har sammensat et fantastisk sjovt og lærerigt program i børnehøjde. Ree Park Safaris erfarne formidlere tager de kommende Junior Rangere med på en anderledes rejse ind i naturvidenskabens verden. Formålet med sommerskolen i Ree Park Safari er at give børnene en indgående viden om natur, dyr og udeliv. Gennem forskellige aktiviteter, lege og opgaver får børnene på en sjov og udfordrende måde mulighed for at lære en masse om klodens enestående dyreliv – også de mere alvorlige aspekter.

På baggrund af den store tilslutning til sidste års succesfulde Sommer Camp udvider vi nu konceptet. Vi afvikler nu to forskellige camps hver uge. På denne måde kan vi skræddersy indholdet til Junior Rangere i flere forskellige aldre.

 

Tider, aldersgrænse og pris

Sommerskolen løber af stablen i ugerne 26, 27, 28, 29, 30, og 31 i 2021. Vi tager forbehold for udsolgte uger. Vi råder til tidlig tilmelding Alle børn i alderen 10-13 år kan deltage. Arrangementet foregår alle hverdage. Børnene møder kl. 8:00 – 16:00 hver dag. Arrangementet inkluderer bl.a.: 5 dage i Ree Park Safari med guide og aktiviteter. 4 måltider hver dag. Spændende Junior Ranger oppakning og uniform. Pris pr deltager kun: 2.250,- kr. min. 12 deltagere

Sund kost

All inclusive

Som deltager i Junior Ranger Summer Camp får barnet en sund, nærende og mættende kost. Vores køkken sørger hver dag for måltider, der giver masser af energi til de sjove udfordringer i løbet af ugen.

Børnene bliver

Junior Rangere

I Afrika arbejder de rigtige rangere hver dag for at hjælpe og beskytte de vilde dyr. Krybskytter udgør en stor trussel for det vilde dyreliv. Hvert år dræber de et stort antal dyr og sælger dem, eller deres horn og stødtænder, på illegale markeder. I Ree Park Safari, og fra vores økocamp, Karen Blixen Camp i Kenya, arbejder vi målrettet på avl af primært truede dyr. Samtidig arbejder vi intensivt med at bekæmpe krybskytteri, og på at bevare og beskytte dyrene i den vilde natur.

Børnene vil få viden om, hvad de rigtige rangere i Afrika foretager sig, og vil skulle løse opgaver præcis som dem. De vil også lære, hvordan de som Junior Rangere kan bidrage til rangernes store arbejde.

Land Rover Safari

På en safaritur kommer I tæt på de afrikanske dyr på græssavannen. Se næsehornet tage en lur, antiloperne der springer af sted eller strudsen, der ligger og ruger på sine store æg.

Læs mere om Land Rover Safari

Slange-

fremvisning

Her kan I se og røre ved en af parkens håndtamme slanger, høre om dens mystiske anatomi, og om hvordan den kan sluge et helt byttedyr.

Overnat med familien

Når de sidste gæster er gået hjem, og Ree Park Safari lukker for dagen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter. Bo i en af hytterne i Camel Camp med udsigt til den asiatiske steppe og kamelerne lige udenfor døren.

Sov i hytte i Camel Camp

Tag på togtur

Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Toget Amerika Expressen

Junior Ranger

Summer Camp 6 - 9 år

Denne camp tager udgangspunkt i børnenes begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Gennem lege og aktiviteter vil børnene få en forståelse for, hvad det vil sige at passe på dyr, kæledyr såvel som vilde dyr.

Junior Ranger Summer Camp 6 - 9 år

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program