Junior Ranger for en dag | Giv en oplevelse i gave | Ree Park Safari

en oplevelse

for livet

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Som dyrepasser for en dag kommer man med de garvede dyrepassere rundt til de forskellige afdelinger i Ree Park Safari.

Kontakt os her for at booke:

info@reepark.dk eller tlf 86 33 61 50

 • Junior Ranger for en dag

  Kl. 8.20 - 15.00
 • Det koster

  kr. 1600,- + kr. 500 for én ekstra person
 • Forplejning

  Ingen forplejning, Husk at medbringe en god madpakke og snack.
 • Deltageren skal være

  Fra ca. 6 - 9 år

Junior ranger for en dag

Junior Ranger for en dag, er en dag for børn og unge, der elsker dyr og drømmer om at blive dyrepasser.
Dagen giver en masse spændende oplevelser blandt dyrene i Ree Park Safari. Her er der mulighed for at opleve en ny og anderledes side af parken, når man, sammen med guiden, kommer til at opleve nogle af parkens fascinerende dyr, vildt tæt på. Der er aldrig to dage der er ens, når man som dyrepasser i Ree Park Safari arbejder med dyr. Men én ting er helt sikker: at være Junior Ranger for en dag, er aldrig kedeligt.

Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, hvor du bl.a. vil kunne deltage i følgende aktiviteter:
Dyrefodringer, staldbesøg, forberede foder i dyrekøkkenet og fodre med det, aktivere dyrene i anlæggene og tilse dyrene på savannen fra en Land Rover. Du kommer med bag kulisserne, og ser dyr og anlæg, som man ikke møder på sit almindelige besøg i Ree Park Safari som fx et møde med vores håndtamme slanger.  

Værd at vide

Aldersgruppe
Fra ca. 6 – 9 år

Mødetid
Kl. 8.20 Vi mødes ved gepardskulpturen ved indgangen til Ree Park Safari.
Kl. 15.00 Vi slutter dagen ved gepardskulpturen.

Mad og drikke
Husk at medbringe en god og nærende madpakke, der kan holde dig mæt og ved god energi, hele dagen. Tag gerne gode snacks til lommen med – fx nødder, frugt eller en energibar. Der vil være indlagt 2 pauser i løbet af dagen.

Booking og pris 
Pris: 1.600,- kr.
Ekstra barn 1.000 kr. (børnene afvikler arrangementet sammen)
Max tre børn

+ 500,- kr. for én person (forælder). Ledsagere med ledsagerkort, kommer naturligvis med gratis.

Junior Ranger for en dag, afvikles på alle dage inklusive weekender, ferier og helligdage – arrangementet skal dog bookes senest 14 dage før afholdelsesdatoen.
Vi tager forbehold for fuldt bookede dage

Særlige hensyn 
Junior Ranger for en dag afvikles naturligvis også for børn med særlige behov.

Vær endelig opmærksom på, at medhjælpere med ledsagerkort deltager ganske gratis.

Ved booking af Junior Ranger for en dag, for børn, unge eller voksne med særlige hensyn - Kontakt os på tlf. 86 33 61 50 for en snak, så vi kan sammensætte det bedste program for dagen.

 

Køb gavekort - Junior Ranger for en dag

Book

din specielle dag
Vær med til at 

lukke løverne ud

De afrikanske løver foretrækker de åbne savanneområder, hvor der findes forholdsvis store byttedyr, og tilstrækkeligt med bevoksning til at løverne kan skjule sig i de hede middagstimer og under jagten. Når du er Junior Ranger for en dag, er du med til at lukke løverne ud i deres anlæg.

Læs mere om Løverne

næsehornene

skal også lukkes ud 

Næsehornene lever også på svannen og skal lukkes ud og ind hver dag, hvilket du får mulighed for at være med til, når du er Junior Ranger for en dag.

Læs mere om næsehornet

Hjælp med at

Tilberede foder til aberne

Hver dag skal alle dyrene i Ree Park Safari have mad ligesom os mennesker. Som Junior Ranger for en dag skal du hjælpe til med at forberede abernes måltid.

Læs mere om Aberne

Hold din fest

i Ree Park Safari

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Du kan holde fest, møde og konference i Ree Park Safari. Du har mulighed for at vælge et af vores mange stemningsfulde lokaler.

Læs mere om dine muligheder

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program