C.A.R.E. ekspedition | Ree Park Safari

C.A.R.E Expedition
2-dages Camp

Børnene får 2 sjove og inspirerende dage fyldt med spændende aktiviteter, en dag i Ree Park Safari og en dag i Kattegatcentret. 

C.A.R.E står for Children's Animal Rescue Expedtion 

 

Tag på 
C.A.R.E. Expedition

Børnene får 2 sjove og inspirerende dage fyldt med spændende aktiviteter, en dag i Ree Park Safari og en dag i Kattegatcentret.
Begge dage starter vi med en fælles morgenmad, og børnene får udleveret sejt udstyr, så vi virkelig kan styrke fællesskab, og så ingen er i tvivl om, hvor vigtige vi er, når vi passer på naturen.
Formålet med C.A.R.E er at give børnene redskaber og motivation til at gøre en indsats for naturbevarelse i det daglige. Gennem sjove aktiviteter skaber vi nysgerrige ambassadører for naturbevarelse på land og til vands.

C.A.R.E Expedition

C.A.R.E Expedition det nyeste skud på stammen i et spændende samarbejde mellem Ree Park Safari og Kattegatcentret, og står for Children's Animal Rescue Expedition.
C.A.R.E Camp er for alle børn, som har et brændende hjerte for naturbevarelse og for naturen generelt.

På C.A.R.E Expedition får børnene mulighed for at udforske både den naturskønne dyrepark og det inspirerende akvarium. Vi drager på ekspedition til lands og til vands, og sammen skaber vi på den måde en fyldestgørende, helstøbt naturoplevelse og -forståelse.

Vi kigger nærmere på nogle af de udfordringer, vi står overfor med hensyn til natur- og dyrebevarelse, og klæder børnene på til selv at kunne tage stilling og handle aktivt ved at belyse de store emner fra både et vådt og solrigt perspektiv.

Vi har sammensat to sjove og inspirerende dage for børn, der er eller har lyst til at blive bidt af den vilde natur. Gennem nære oplevelser tæt på dyrene, praktiske øvelser og sjove lege går vi sammen på opdagelse og undersøger, hvordan vi bedst kan være med til at passe på vores fælles planet.

Kan du heller ikke få nok af den smukke, vilde natur? Så skynd dig at tilmelde dig her, så kan du blive en af de første uddannede C.A.R.E Explorers og være med til at gøre en forskel for vores skønne natur!

 

Værd at vide

Aldersgruppe: 6 - 10 år

Mødetid
Kl. 8 - 15 begge dage
Børnene mødes med guiderne ved gepardskulpturerne ved indgangen til Ree Park Safari kl. 8.00 dag 1
og foran Kattegat Centret kl. 8 dag 2 

Pris pr. deltager kun 950,- kr.

1 dag i Ree Park Safari og 1 dag i Kattegatcentret
4 måltider (morgenmad og eftermiddagssnack)
Spændende C.A.R.E Explorer oppakning

Husk at medbringe

God og mættende frokost
Drikkedunk
Tøj der passer til vejret, da vi vil være uden for hele den ene dag, samt dele af dag to.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sophia Frifelt på safariskolen@reepark.dk

Vi gør opmærksom på, at der skal være min. 10 deltagere, før holdet bliver oprettet

 

Tilmelding til

C.A.R.E. Expeditionplanlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program