Hundeparkering | Tilbud til hundeejere | Ree Park Safari

Hundeparkering

I Ree Park Safari

Hunde har ikke adgang til Ree park, men du kan undgå at hunden får det alt for varmt i bilen. Aflever hunden i Ree Parks hundeparkering, mens du og familien nyder turen i parken.

Da det ikke er tilladt at medbringe hund i Ree Park, vælger nogle gæster at lade vovsen blive i volvoen, men selv om vinduet er åbent og hunden har vand, er det ofte alt for varmt for hunden. Af den årsag og pga. af stor efterspørgsel har vi nu bygget en decideret hundegård. 

7 bure

til rådighed

For at gøre brug af tilbuddet, spørg da efter hundeparkering i billetsalget. Det koster 50 kr. samt 50 kr. i depositum, og da vi kun har 7 bure i hundegården, foregår salget efter først-til-mølle-princippet. Du vil få udleveret en lås og nøgle så du selv kan aflevere hunden i gården og aflåse buret. OBS! - BEGRÆNSET ANTAL PLADSER Da vi kun har et begrænset antal pladser til rådighed, anbefaler vi at du booker en plads på forhånd. I højsæsonen er det en god idé at booke i god tid. Ring på tlf. 86 33 61 50

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program