Handicapforhold i Ree Park Safari

Handicapforhold

og ledsagerkort

I Ree Park Safari gør vi meget for at skabe rammerne for gæsternes gode oplevelser. Det gælder naturligvis også for gæster, som har brug for hjælp til at komme rundt, f.eks. i kørestol. Har den handicappede et ledsagerkort, kommer medhjælpen gratis ind. Har man et handicapskilt til bilen, så er det muligt at parkere tæt på indgangen. Der er handicapparkering indenfor den grønne port til venstre. Parkering er i højre side på arealet. Der er skilte, hvor man kan holde. Har man ikke et handicapskilt i forruden, er der mulig for at køre ind og sætte den handicappede af, og så køre bilen ud og parkere på parkeringen på modsatte side af vejen. 

Læs mere om, hvordan man får et ledsagerkort

På websitet godadgang.dk kan du se, på hvilke punkter parken udmærker sig som en handicapvenlig attraktion.

Klik for at læse om Ree Park på godadgang.dk

Leje af

kørestol & el-scooter

Som gangbesværet har du mulighed for at leje en manuel kørestol for kr. 50,- eller en el-scooter til kr. 200,- for en dag OBS: Vi anbefaler at booke på forhånd på tel. 86 33 61 50 eller udfyld formularen Vi tager forbehold for fejl og forbeholder os ret til prisændringer uden varsel.

Book

Lej en

Trækvogn

Lej en trækvogn for 40,-. Det gør det nemmere at fragte børn og bagage rundt i parken. Du tager en vogn med på vej mod indgangen og betaler ved entréen

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program