Specialklasser og -skoler

Specialklasser

og -skoler

Når eleverne er på besøg i Safariskolen, arbejder vi primært i naturen. Vores naturskønne omgivelser åbner op for et hav af muligheder, hvor sanserne får rig mulighed for at komme i spil. Naturen lader hjernen slappe af på en måde, som gør at ens koncentration og opmærksomhed bliver genoprettet.

 • Varighed

  Fra 1 - 24 timer
 • Overnatning

  Mulighed for overnatning
 • land Rover Safari

  Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne
 • Amerika Expressen

  Kom tæt på dyrene på den nordamerikanske prærie

Specialklasser

og -skoler

Når eleverne er på besøg i Safariskolen, arbejder vi primært i naturen. Vores naturskønne omgivelser åbner op for et hav af muligheder, hvor sanserne får rig mulighed for at komme i spil. Naturen lader hjernen slappe af på en måde, som gør at ens koncentration og opmærksomhed bliver genoprettet. Naturen er med til at skabe ro, og minimere stres for vores hjerner.

I naturen kan eleverne aktivere og bruge flere sanser, end hvis vi blev i et formidlingslokale. Dels fordi vi fysisk bevæger os rundt i de omgivelser, de skal lære om, og dels fordi det at bevæge sig væk fra skolens rammer aktiverer sanserne, og eleverne registrerer de nye lugte, lyde og synsindtryk, som de får i parken.

Lugte, lyde og synsindtryk er med til at understøtte den faglige læring samtidig med at eleverne bruger sig selv på en anderledes måde end normalt. På den måde bringer de andre kompetencer i spil, når de bruger sanseindtryk i forbindelse med det faglige arbejde.

Vi har i Safariskolen stor erfaring med, at netop vores fysiske rammer er med til at skabe ro og nærvær hos eleverne, uanset behov og diagnoser. Her er højt til loftet, og det kan eleverne mærke.

Vi arbejde med fokus på de sanselige, konkrete og æstetiske processer båret frem af elevernes engagement og nysgerrighed for naturen og dyrene. Vores formidlingsteam formår at skabe ro, nærvær og oprigtigt interesse for og hos eleverne, og undervisnings kan i samarbejde med jer, tilpasses netop jeres elevers behov, så alle får en god og lærerig oplevelse, tæt på alverdens dyr.

Vi glæder os til at tage godt imod jer!

Lærernes rolle

Når I modtager undervisning i Safariskolen, er det vigtigt at vi forventningsafstemmer på forhånd. Safariskolens guider er her for skabe fantastiske oplevelser og undervisning, og det lykkes bedst når vi er fælles om at løfte opgaven.
Under jeres besøg forventer vi derfor, at lærere og andet pædagogisk personale har det fulde ansvar for eleverne, hjælper med at skabe god ro og gør eleverne undervisningsparate. I har det bedste kendskab til jeres elever, derfor vil vi ligeledes bede jer om at informere guiderne på dagen, eller ved booking af forløb, hvis der er forhold vi skal være særligt opmærksomme på eller tager hensyn til hos jeres elever.

Vi glæder os til at indgå et bæredygtigt samarbejde om en masse spændende oplevelser tæt på alverdens dyr!

 

Send en forespørgselplanlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program