Safariskolen: Udeundervisning i folkeskolen | Ree Park Safari

Udeundervisning i det 

uformelle lærerum

Safariskolen i Ree Park Safari tilbyder udeundervisning i det uformelle lærerum, som en alternativ måde at lære på. Kom ud af klasselokalet og lær om naturen og dyrelivet i udendørs omgivelser i vores park.

 • Varighed

  Fra 1 - 24 timer
 • Overnatning

  Mulighed for overnatning
 • Safaritur

  Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne

Safariskolen

For folkeskoler og institutioner

Velkommen til Ree Park Safaris skoletjeneste - En oplevelse med udeundervisning for klasseværelset

Hos Ree Park Safari tilbyder vi udeundervisning for klasseværelset i et læringsrum fyldt med muligheder. I vores Safariskole tager vi udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Når vi inddrager det uformelle udendørs læring i Ree Park Safaris naturskønne omgivelse, kan vi lade sanserne komme i spil, hvor oplevelserne kommer helt ind under huden på både elever og voksne.

Safariskolens formål er at gøre børn og unge bevidste om naturen udenfor og lære dem om, hvordan vi bedst bevarer den. Sammen udforsker vi de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed samt parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser.

Diversitet og højt til loftet - Safariskolen har plads til alle

Den primære undervisning foregår udendørs i parkens skønne omgivelser. Vi har stor erfaring med, at rammerne for vores undervisning, er med til at skabe rummelighed, fokus og nærvær hos vores elever. Omgivelserne skaber plads til at alle elever, med og uden specielle behov, institutioner og børnehaver får en positiv og læring oplevelse.

Få ideer til udeskole i vores skoleforløb

Udover udeundervisningen, så har vi hos Safariskolen også en lang række forløb, der kan lede til videre undervisning hjemme i klasselokalet, både før og/eller efter besøget.

Hvis I har ideer til et spændende forløb, hvor Safariskolen kan være et supplement, udvikler vi gerne i samarbejde med jer, en spændende undervisning til netop jeres projekt.

Herunder finder du forslag til forskellige aktivitet og forløb. Safariskolen er under løbende udvikling, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Bliv inspireret af de forskellige forløb, eller kontakt os via formularen nederst på siden eller på de enkelte forløb, hvis vi skal oprette, variere eller kombinere flere forløb, så det passer lige til jeres klasse.

Priser som udgangspunkt for et besøg med skolen:

Entré 50,- pr. person (både børn og voksne)

1 times undervisning 600 kr. (for en klasse på op til 30 elever)

Safari / tog 60,- pr. person / 85,- for en kombibillet

 

Safariskolen når parken er lukket 

Safariskolen tilbyder undervisning hele året rundt. Når Ree Park Safari lukker for de øvrige gæster, skal I være sammen med en guide, når I besøger parken.

Det betyder, at undervisningsforløbene typisk bliver lidt længere, og kan tilpasses så de både indeholder faglig undervisning, rundtur i parken samt evt. aktivering af dyr eller safariture på den afrikanske savanne eller en togtur over den nordamerikanske prærie. Det er en stor og anderledes oplevelse for eleverne, at have parken ”helt for sig selv”, hvilket også kan give mulighed for fordybelse på en anderledes måde end i åbningstiden.

Dyrene i fokus

Se hvilke dyr I kan møde i parken. Dyrene i parken kommer fra fire verdensdele og du møder både geparder, løver, ulve, bjørne, leoparder og aber...

Dyrene i parken

Land Rover Safari

På en safaritur kommer I tæt på de afrikanske dyr på græssavannen. Se næsehornet tage en lur, antiloperne der springer af sted eller strudsen, der ligger og ruger på sine store æg. Safari 60,- pr. person / 85,- for en kombibillet inkl. safari og togtur

Walking Safari 

Tag med på guidet tur

På en Walking Safari tager en af vores guider jer med på en spændende gåtur rundt i parken. På turen får du en masse fortællinger og viden om dyrene i parken, naturbevarelse, parkens vision og meget mere. En måde at se og høre om dyrene på en anden måde end, når I selv går rundt i parken. 1 times undervisning/guidet tur 600 kr. (for en klasse på op til 30 elever).

Tag på togtur 

Amerika Expressen tager jer med på en togtur tilbage i tiden ud over prærien, hvor I møder arktiske ulve og nordamerikanske sortbjørne. Undervejs fortæller guiden både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Tog 60,- pr. person / 85,- for en kombibillet inkl. tog og safari.

Praktisk 

info

Se praktisk info. hvor I kan spise, og hvordan I kommer hertil.

Praktisk info

Slange

fremvisning

Her kan I se og røre ved en af parkens håndtamme slanger, høre om dens mystiske anatomi, og om hvordan den kan sluge et helt byttedyr. Pris: 300,- kr./guide/½time. Kan forlænges til en time for 600,- kr.

Sov på savannen

Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Vi anbefaler, at man booker i god tid. Book eller send en forespørgsel.

Sov på savannen

Send en forespørgselplanlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program