Safariskolen - matematik med geparder

Undervisning i en

karantænetid

Safariskolen i Ree Park Safari tilbyder i COVID-19's karantæneperiode en alternativ måde at lære på. Kom tættere på nogle af vores mange dyr, og få også testet dine færdigheder i forskellige fag. 

Bliv klogere på

geparder

Afrikanske dyr

Forløb

Vi rejser en tur til Ree Park Safaris afrikanske savanne, hvor vi ser nærmere på de forskellige dyrearter, der lever her. Vi undersøger hvad de forskellige dyrearter lever af, om de er planteædere eller rovdyr, hvilke type savanne de lever på, græs- eller skov savanne og hvad det betyder for dyrenes tilpasning. Vil I helt tæt på dyrene på savannen, kan vi drage på en unik patrulje i en af parkens Land Rovere. Pris: 450,- kr./guide/time. Mulighed for kombination med f.eks.: Land Rover Safari: fra 40,- kr./pers – Rabat: Fuldt vogntog for 28 pers. fra 850,- kr. Slangefremvisning: 225,- kr./guide/½ time Staldbesøg: 450,- kr./guide/time Fodring/aktivering: 450,- kr./guide/time Kamelridning: 30,- kr./pers.

Bestil forløb

Dyrenes adfærd

Forløb

Dyr og mennesker udviser hele tiden forskellige former for reaktioner, eller adfærd, på det vi oplever. Vi ser og fortolker på andres reaktioner og handlemåder, for at skabe en forståelse af både individ og situation. For dyr kan tolkning af andre dyrs adfærd være et spørgsmål om liv eller død, det kan være et led i dannelse af hierarki i en ulveflok, eller være med til at styrke de sociale bånde i en dyreflok. Vi udforsker forskellige typer af adfærd hos både mennesker og dyr, vi prøver kræfter med vores egne evner til at aflæse hinandens og dyrenes adfærd. Ved 2 timers førløb prøver vi kræfter med etogrammer, hvor eleverne får mulighed for at gå i dybden med observationer af dyrenes adfærd sammen med guiden. Målgruppe: tilpasses alle klassetrin. Varighed: 1-2 timer. Pris: 450,- kr./guide/time. Mulighed for kombination med fx: Land Rover Safari: fra 40,- kr./pers – Rabat: Fuldt vogntog for 28 pers. fra 850,- kr. Staldbesøg: 450,- kr./guide/time. Fodring/aktivering: 450,- kr./guide/time. Kamelridning: 30,- kr./pers.

Læs mere

Dyrevelfærd

Forløb

Når man har dyr i fangenskab, er det vigtigt at vide noget om dyrets naturlige adfærd, for at kunne indrette det perfekte anlæg til dyrene. Vi fokuserer i dette forløb på enkelte dyrs forskellige behov, både i forhold til føde, aktivering og andre stimuli. Eleverne får i dette forløb rig mulighed for, at koble den viden de tilegner sig fra guiden med deres kreative evner, når de selv skal op opdagelse. Eleverne skal nemlig i grupper, udvælge et af parkens dyr, som de vil designe det perfekte anlæg til, med dyret forskellige behov i fokus. Målgruppe: tilpasses alle klassetrin. Varighed: 1-2 timer. Pris: 450,- kr./guide/time. Mulighed for kombination med fx: Land Rover Safari: fra 40,- kr./pers – Rabat: Fuldt vogntog for 28 pers. fra 850,- kr. Staldbesøg: 450,- kr./guide/time Fodring/aktivering: 450,- kr./guide/time Kamelridning: 30,- kr./pers.

Læs mere

Udryddelsestruede dyr

Forløb

Hvad vil det sige at være udryddelsestruet? Hvorfor er nogle arter ved at uddø, mens der er rigtig mange af andre arter? Disse spørgsmål er noget af det, vi vil beskæftige os med, i vores undersøgelse af truede dyrearter. Vi vil også se nærmere på, hvad vi selv kan gøre for at afhjælpe udryddelsen af nogle arter, og hvad der gøres ude i verden for at bevare de truede dyr. Vi slutter forløbet af med at gå en tur rundt i parken, og kigger på de dyr vi har taget udgangspunkt i under vores arbejde. Primær målgruppe: fra 6. klassetrin. Varighed: 1-2 timer. Pris: 450,- kr./guide/time. Mulighed for kombination med fx: Land Rover Safari: fra 40,- kr./pers – Rabat: Fuldt vogntog for 28 pers. fra 850,- kr. Staldbesøg: 450,- kr./guide/time. Fodring/aktivering: 450,- kr./guide/time. Kamelridning: 30,- kr./pers.

Læs mere

Etik, dyrevelfærd og overskudsdyr

Forløb

Måden, hvorpå vi holder dyr i fangenskab, har i nyere tid udviklet sig meget. Det gælder både holdningen til det at holde dyr i fangenskab, hvorfor vi gør det (hvad er meningen med det?), og ikke mindst hvordan vi gør det. Begreber som bl.a. edu-tainment, et begreb, der dækker over de shows/fodringer, man afholder i zoo, hvor man forsøger at vise dyrenes naturlige adfærd gennem aktivering og træning, vinder større udbredelse. Formålet med dette er, at man forhåbentlig kan "uddanne" gæsterne til at forstå mere om dyrenes naturlige adfærd og behov, frem for at skabe et ønske om underholdning. Vi dykker ned i de forskellige etiske spørgsmål, der kan springe frem, når man taler om overskudsdyr og dyr i fangenskab generelt. Vi skaber et trygt rum for debat om disse emner, hvor eleverne får mulighed for selv at tage stilling og debattere med vores dygtige formidlere. Primær målgruppe: fra 7. klassetrin. Varighed: 1-2 timer. Pris: 450,- kr./guide/time. Mulighed for kombination med fx: Land Rover Safari: fra 40,- kr./pers – Rabat: Fuldt vogntog for 28 pers. fra 850,- kr. Staldbesøg: 450,- kr./guide/time. Fodring/aktivering: 450,- kr./guide/time. Kamelridning: 30,- kr./pers.

Læs mere

Safariskolens

forløb

Se alle forløbene og søg ud fra bl.a. målgruppe og fag

Find et skoleforløb

Slange

fremvisning

Her kan I se og røre ved en af parkens håndtamme slanger, høre om dens mystiske anatomi, og om hvordan den kan sluge et helt byttedyr. Pris: 225,- kr./guide/½time. Kan forlænges til en time for 450,- kr.

Staldbesøg

Hvor sover dyrene om natten? Kom med en af Ree Park Safaris guider bag kulisserne og mød nogle af parkens dyr helt tæt på, når vi besøger dem i deres stalde. Pris: 450,- kr./guide/30 min.

Send en forespørgsel

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program