Dyrene i Ree Park Safari

Dyrene

i Ree Park Safari

Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd.

Afrika

Afrika er det største kontinent i Ree Park. Her møder du bl.a. dyrenes konge, verdens højeste dyr og verdens hurtigste dyr.

Læs mere om dyrene fra Afrika

Nordamerika

Her stortrives sortbjørne, arktiske ulve og amerikanske bisoner i et kæmpeanlæg på 5 hektar. Bjørnene klatrer i træer, bader i søen og bygger huler i buskadset! Ulvene afsøger terrænet og bisonokserne nyder "prærien" - de store vidder og den megen plads.fugl. Den har ingen fjer på hverken hals eller ben og er ligesom andre strudsefugle ikke i stand til at flyve. Derimod kan den løbe stærkt.

Læs mere om dyrene fra Nordamerika

Sydamerika

På det sydamerikanske kontinent kan du komme helt tæt på dyrene, der kommer fra Andesbjergenes højland, den såkaldte altiplato eller paramo, den træløse græssteppe kaldet pampassen og lavlandets tropiske vådområder. Vicunjaen, nanduen strudsen og den lille hurtige Mara er alle fredelige dyr, som gerne vil have besøg af publikum. Derfor er det muligt at gå helt inde hos dyrene og klappe tamæslerne.

Læs mere om dyrene fra Sydamerika

Madagaskar & Abeøerne

På abeøerne og Madagaskar har du mulighed for at komme helt tæt på. Aberne klatrer, svinger, snor sig og løber rundt på rebstiger, i tove, træer og på rafter - lige ved siden af eller over hovedet på dig. Aberne lever deres eget liv, med mest mulig frihed, et liv som publikum får muligheden for at følge på helt tæt hold.

Læs mere om dyrene fra Madagaskar & Abeøerne

Asien

Oplev de topuklede baktriske kameler og de sjældne onager. Mød den legesyge dværgodderfamilie og klatremestrene, de røde pandaer og hold udkig efter de nordkinesiske leoparder, som bor i et overdækket anlæg, da de er gode til at klatre i træer.

Læs mere om dyrene fra Asien

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program