Bjerg Lori - Find fakta om bjerg lori papegøjen her | Ree Park Safari

Siden bruger cookies. Klik på godkend for at slippe for denne besked

Godkend

Bjerglori

Dyr i asien

Bjerglorien kommer ikke fra Asien men fra Australien og Ny Guniea. Da parken ikke har noget Australsk kontinent, er Asien det, der ligger tættest på.

Bjerglori

Bjerglorien kommer ikke fra Asien men fra Australien og Ny Guniea. Da parken ikke har noget Australsk kontinent, er Asien det, der ligger tættest på.

Bjerglorien lever typisk i det østlige Australien. Den lever i skove eller skovbryn, hvor vegetationen ikke er alt for tæt. Bjerglorien tilbringer næsten hele sit liv i træerne, og kommer kun ned på jorden for at drikke.

Bjerglorien er en selskabelig fugl, der lever og søger føde i store, højrøstede flokke. Flokkens størrelse varierer fra nogle få fugle og op til flere hundrede individer, hvis der er tilstrækkeligt med føde.
Bjerglorien forlader, og kommer tilbage, til sit overnatningssted ved hhv. solopgang og solnedgang. Bjerglorierne overnatter i sikkerhed af kolonierne.

Når bjerglorien drikker nektar fra blomster, overfører den samtidig pollen fra en blomst til en anden. Fuglen er en vigtig bestøver af forskellige træer og buske i Australien, som bl.a. kokospalmer og eukalyptustræer.

I Ree Park Safari lever Bjerglorierne i en voliere i efteråret, hvor der ikke er mange blade på træerne. Men lige så snart bladene springer ud, får de farvestrålende fugle lov til at komme ud og få luft under vingerne. De flyver rundt i hele parken, hvor gæsterne kan nyde deres iøjnefaldende farver og fornøjelige lyde.
Hvis de føler sig truede af områdets vildtlevende rovfugle, kan de altid søge tilflugt i deres voliere, hvor der ligeledes også altid står lækker mad klar til de charmerende papegøjer.

Se hvordan og hvornår dyrene i Ree Park Safari bliver fodret

Asien

Velkommen til Fu Yuan - den lykkelige have i Ree Park. Nyd synet af dyrenes i spændende omgivelser klipper, vandfald og grotter.

På turen gennem det bambusklædte område møder du bla. røder pandaer, asiatiske dværgoddere og nordkinesiske leoparder.

 

 

mød også Sumatra tigeren

Overblik over

fodringer

På kortet kan du få et overblik over, hvor de forskellige fodringer finder sted. 

Kort over fodringer

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program

  Venligst rotér dit device

  Overblik over 

  fodringer

  Her på kortet kan du se hvor de forskellige fodringer finder sted.

  Afrika
  Nordamerika
  Asien
  Sydamerika
  Continents
  Parkmap