Mødelokaler og konferencelokaler på Djursland | Ree Park Safari

Business gone wild

Skal dine møder have et kick og være alt andet end kedeligt? Trænger I til at se på andet end blå gulvtæpper og hvide vægge? Så er Ree Park det helt rette sted. Her kan vi krydre jeres dag med både løver og Land Rovers. 

Møder & konferencer

Ree Park er et sted, hvor kreativitet, nysgerrighed og ideer er i overflod. Et sted hvor man får energi af at være. Hvor mennesker mødes i ekstraordinære rammer, tæt på vilde dyr og midt i den smukkeste natur. Hvor lyden af telefoner, der kimer, mails der tikker ind og kollegaer der afbryder, er erstattet af løve brøl og nysgerrige giraffer.

Det er alt andet end hvad man plejer. Komplet, helt og aldeles utraditionelt, men det er vores erfaring, at det er det utraditionelle, der skaber resultaterne. Det er derfor, at Ree Park er det rigtige sted til at skabe rammerne om dit næste møde. Du får alt det du har brug for, uden at få det du plejer.

Vi tilbyder et væld af fantastiske mødelokaler med plads fra 10 til 350 personer. Hvert møde- og konferencelokale har sit eget unikke design, der river jer ud af hverdagen med mødelokaler, der har de sædvanlige blå gulvtæpper og hvide vægge, og direkte ind i ekstraordinære og smukke omgivelser.

Omgivelser, hvor ikke bare AV-udstyret fungerer uden problemer (ja, det tør vi godt sige højt), maden er fantastisk og serviceniveauet er højt under hele besøget, men, hvor I også kan komme helt tæt på de vilde dyr – og vi mener HELT tæt.

Vi tør godt garantere, at jeres møde bliver alt andet end det det plejer, uden at gå på kompromis med jeres behov og ønsker.

Gode møder pakket ind i leopard eller med andre ord 'business gone wild'.

 

Mødepakke og design

Vores mødedesigner, Susan Thorup, har mange års erfaring med planlægning af events, større konferencer og workshops, og hun står klar til at skræddersy jeres dag hos Ree Park. Hun er med jer fra første telefonopkald, står personligt klar til at tage i mod jer ved ankomst og er til rådighed indtil alle deltagere er taget hjem.

Hun sikre, at jeres møde eller konference forløber ubesværet – præcis som den slags skal – og, at dagen bliver suppleret med oplevelser i parken, der stensikkert giver et ekstra skud god energi og gør dagen uforglemmelig.

I kan bl.a. komme på safaritur på savannen i åbne Land Rovers eller en tur med vores damplokomotiv ”Black Beauty” ud på den nordamerikanske prærie, hvor I møder både ulve, bjørne, bison. Vi tager jer også gerne med på et kig bag kulisserne, hvor I kan komme tæt på løver, tigre, næsehorn, giraffer, aber, slanger eller se en fodring m.m.

Og har i lyst til at krydre dagen med andet end dyr, så kommer vi gerne med forslag til sjove og spændende teamaktiviteter. Vores topprofessionelle instruktør, Carsten Brandt, der er tidligere reserveofficer og leder af en NATO-enhed, står klar med opgaver, der udfordrer jer på samarbejde og kommunikation, både til vands, til lands og i luften.

 

Et eksempel på en mødedag i Ree Park Safari kunne være:

Kl. 08.30            Morgenbuffet

Kl. 09.00            Møde / kursus / konference

Kl. 11.30            Safaritur på savannen

Kl. 12.00            Frokost

Kl. 13.00            Møde / kursus / konference

Kl. 14.00            Aktivering og fodring af geparder

Kl. 14.30            Togtur med ”Amerika Expressen”

Kl. 15.00            Kaffe med hjemmebag

Kl. 15.15            Møde / kursus / konference

Kl. 17.15            Staldbesøg – kig bag kulissen

Kl. 18.00            Spændende aftenmenu

 

Mødefaciliteter

Hos os får du altid

  • Skræddersyet mødepakke og gratis, professionel mødeplanlægning/design og -rådgivning af Susan Thorup
  • Standard AV-udstyr (anlæg, projektor, gratis WiFi m.m.)
  • Teknisk hjælp under dit møde
  • Lækker mødeforplejning 
  • Service til rådighed under hele mødet
  • Eksklusiv oplevelse med dyrene (muligheder og ønsker drøftes med Susan)
  • Mulighed for overnatning i parken bl.a. i specialdesignet cabins med udsigt til savannen
  • Gratis parkering

 

Kombinér møde og konference med en nat på savannen

Skal I holde konference, kursus, teambuilding eller firmaarrangement, som strækker sig over én hel eller flere dage, så er der ofte behov for en overnatning og det kan vi naturligvis hjælpe jer med.

Vi kan bl.a. byde jer indenfor i vores nye specialdesignet Night Explorer Cabins med udsigt til savannen og dens dyr. Eller vores splinternye sommerhus med egen terrasse og udsigt til vores kameler. Og har I lyst til den helt nære og vilde oplevelse, så har vi også vores Camel Camp, der er placeret midt i parken. Her vil i kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang.

Skulle antallet I jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med naturligvis med, at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.

 

Firmaaftale

Er I parksponsor, tilbyder vi firmaaftaler på f.eks. mødelokaler, konferencer, teambuilding og weekendophold i forbindelse med møder og konferencer. 

Møder

10 - 50 personer

Læs mere om mulighederne for at holde møder og konferencer for 10 - 50 personer

Møder 10 - 50 personer

Land Rover Safari

Brug pausen på en safaritur på savannen i åbne landrovers, hvor I kommer helt tæt på næsehorn, giraffer, gnuer, antiloper, strudse mm.

Læs mere om Land Rover Safari

Amerika Expressen

Stig ombord i vores damplokomotiv ”Black Beauty” og tag på en ”rejse” blandt ulve, bjørne, bison mm.

Læs mere om Amerika Expressen

Fodringer

Fodring af vildhunde og/eller geparder

Møder

51 - 400 personer

Læs mere om mulighederne for at holde møder og konferencer for 51 - 400 personer

Møder 51 - 400 personer

Central Station

Central Stationen har plads til op til 350 personer. Book den her til dit næste store arrangement.

Book Central Station

Baraza

Book vores flotte mødelokaler til dit næste arrangement

Book Baraza her

Stationscaféen

Lej vores flotte Stationscafé med skøn atmosfære

Book Stationscaféen

Send en forespørgsel
på møder & konferencerplanlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program