Mødelokaler - Baraza

Baraza

Baraza er et stilrent og traditionelt mødelokale, der også fungerer som konferencelokale. Det er lyst, fint og enkelt udsmykket med eksotiske dyr på væggene.

Når man lejer Baraza, har man, udover det store mødelokale, også et mindre areal foran indgangen til lokalet. Dette kan fungere som et velkomstområde, hvor der er mulighed for, at opstille høje cafeborde evt. med kaffe, vand og anden forplejning, som i kan nyde før jeres møde eller i pausen.

Baraza gør det muligt at imødekomme de fleste former for bordopstillinger.


Der er plads til max. 50 personer

Pris pr. dag: Kr. 4.000

 

COVID-19

I Ree Park Safari følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger og vejledninger vedr. COVID-19 og vi er glade for, at alle gæster har udvist stor forståelse for de udfordringer, som især COVID-19 restriktionerne giver os.

Hvad end I er på besøg hos os i forbindelse med en konference, et møde eller et event, så kan vi garantere jer, at vores personale har fuldt kendskab til alle regler og restriktioner, og sørger for, at de bliver  fulgt så alle kan være trygge. Derudover har vi sikret, at vores lokaler er indrettet, så de overholder  afstandskravene, uanset om  I er 50 eller 100 deltagere. 

I forhold til vores køkken, så overholder vi naturligvis alle hygiejneregler og temperaturen på opvaskevandet tjekkes flere gange dagligt – eller sagt på en anden måde, så følger vi de samme retningslinjer som restauranterne. Vi opfordrer dog alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit som står fremme i rigelige mængder, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. 

Derfor, med Ree Parks 65 ha store areal, kan gæster besøge parken og dyrene under trygge forhold, og med rig mulighed for at holde behørig afstand til andre – uanset om det er inde eller ude.

 

Mødefaciliteter

  • Skræddersyet mødepakke og gratis, professionel mødeplanlægning/design og -rådgivning af Susan Thorup
  • Standard AV-udstyr (anlæg, projektor, gratis WiFi m.m.)
  • Teknisk hjælp under dit møde
  • Lækker mødeforplejning lavet af gourmetkokken Morten Goul
  • Service til rådighed under hele mødet
  • Eksklusiv oplevelse med dyrene (muligheder og ønsker drøftes med Susan)
  • Mulighed for overnatning i parken bl.a. i specialdesignet cabins med udsigt til savannen
  • Gratis parkering

 

Kombinér møde og konference med en nat på savannen


Skal I holde konference, kursus, teambuilding eller firmaarrangement, som strækker sig over én hel eller flere dage, så er der ofte behov for en overnatning og det kan vi naturligvis hjælpe jer med.

Vi kan bl.a. byde jer indenfor i vores nye specialdesignet Night Explorer Cabins med udsigt til savannen og dens dyr. Eller vores splinternye sommerhus med egen terrasse og udsigt til vores kameler. Og har I lyst til den helt nære og vilde oplevelse, så har vi også vores Camel Camp, der er placeret midt i parken. Her vil i kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang.

Skulle antallet I jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med naturligvis med, at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.

 

Firmaaftale

Er I parksponsor, tilbyder vi firmaaftaler på f.eks. mødelokaler, konferencer, teambuilding og weekendophold i forbindelse med møder og konferencer. 

Møder

10 - 50 personer

Læs mere om mulighederne for at holde møder og konferencer for 10 - 50 personer

Møder 10 - 50 personer

Send en forespørgsel
på møder & konferencer

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program