Mandehørm i Jyllands store safaripark | Ree Park Safari

Mandehørm
den rå udfordring

blandt vilde dyr

Oplevelser, mad og drikke – for mænd, lavet af mænd

Har I lyst til udfordre jer selv og samtidig få nogle unikke oplevelser, som vil teste jer på både mod, styrke og sanserne. Vi inviterer til en god portion mandehørm, hvor det handler om både mod, samarbejde og måske at overskride et par grænser hos jer selv.  

Vi starter med en safaritur i selskab med øl af de helt specielle. På Land Rover Safari går turen ud på den afrikanske savanne, hvor næsehorn, giraffer, eland antiloper, gnuer og mange andre dyr kommer helt tæt på. Når I kommer tilbage til Ranger Stationen, går turen til Kantanga Hill, hvor parkens løveanlæg ligger. Her skal I ind i løvernes anlæg, hvor I skal partere et dyr og løse et par opgaver undervejs. Når I alle er ude igen, så lukker vi løverne ud og ser, hvad der sker.
I får også mulighed for at prøve kræfter med parkens store hanløve Aslan, som er stærkere end I lige tror, så det gælder om at finde de store muskler frem og stå fast.

Vi smager også på larver og insekter, som vi skyller ned med eksotiske drikke, og kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer, hvorefter I indtager lækkerierne med de vilde dyr som tilskuere.

Vi slutter af med kaffe og en lille overraskelse

 

Varighed ca. 5 timer

(Min. 10 personer)

Ring eller skriv til arrangementschef Susan Thorup for mere info eller booking – 86 33 61 50 eller info@reepark.dk 

Land Rover 

Safari 

Dette arrangement inkluderer en spændende safaritur på vores afrikanske savannen. Her fortæller guiden om de fascinerende dyr I ser på turen.

Land Rover Safari

Oplev dyrene

i Katanga Hill

Oplev løverne og kom med i løveanlægget.

Læs om løven

Mad 

over bål

Kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer, hvorefter I indtager lækkerierne med de vilde dyr som tilskuere.

Spis 

Insekter

 

Smag på larver og insekter, som I kan skylle ned med eksotiske drikke

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program