Mandehørm i Jyllands store safaripark | Ree Park Safari

Mandehørm
den rå udfordring

blandt vilde dyr

Oplevelser for mænd - lavet af mænd!

Har I lyst til udfordre at jer selv?

Så vil vi gerne invitere jer til den ultimative udfordring her i Ree Park, hvor i får testet jeres samarbejde, styrke, udholdenhed og mod - og måske rykker vi jeres grænser undervejs.  

Vi starter med en Land Rover Safari med et par øl af de helt specielle. Turen tager jer udover den afrikanske savanne, hvor næsehorn, giraffer, eland antiloper, gnuer og mange andre dyr kommer helt tæt på.

Når I kommer tilbage til Ranger Stationen, går turen til Kantanga Hill, hvor parkens løveanlæg ligger. Her skal I ind i løvernes anlæg, hvor I skal partere et dyr og løse et par opgaver undervejs. Når I alle er ude igen, så lukker vi løverne ud og ser, hvad der sker.

I får også mulighed for at prøve kræfter med parkens store hanløve Aslan, som er stærkere end I lige tror - så det gælder om at finde de store muskler frem og stå fast.

Vi smager også på larver og insekter, som vi skyller ned med eksotiske drikke, og kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer.

Vi slutter af med kaffe og en lille overraskelse. 

 

Varighed ca. 5 timer

(Min. 10 personer)

 

COVID-19

I Ree Park Safari følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger og vejledninger vedr. COVID-19 og vi er glade for, at alle gæster har udvist stor forståelse for de udfordringer, som især COVID-19 restriktionerne giver os.

Hvad end I er på besøg hos os i forbindelse med en konference, et møde eller et event, så kan vi garantere jer, at vores personale har fuldt kendskab til alle regler og restriktioner, og sørger for, at de bliver  fulgt så alle kan være trygge. Derudover har vi sikret, at vores lokaler er indrettet, så de overholder  afstandskravene, uanset om  I er 50 eller 100 deltagere. 

I forhold til vores køkken, så overholder vi naturligvis alle hygiejneregler og temperaturen på opvaskevandet tjekkes flere gange dagligt – eller sagt på en anden måde, så følger vi de samme retningslinjer som restauranterne. Vi opfordrer dog alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit som står fremme i rigelige mængder, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. 

Derfor, med Ree Parks 65 ha store areal, kan gæster besøge parken og dyrene under trygge forhold, og med rig mulighed for at holde behørig afstand til andre – uanset om det er inde eller ude.

 

Ring eller skriv til arrangementschef Susan Thorup for mere info eller booking – 86 33 61 50 eller info@reepark.dk 

Land Rover 

Safari 

Dette arrangement inkluderer en spændende safaritur på vores afrikanske savannen. Her fortæller guiden om de fascinerende dyr I ser på turen.

Land Rover Safari

Oplev dyrene

i Katanga Hill

Oplev løverne og kom med i løveanlægget.

Læs om løven

Mad 

over bål

Kokken laver gastronomiske tryllerier over bål i samarbejde med jer, hvorefter I indtager lækkerierne med de vilde dyr som tilskuere.

Spis 

Insekter

 

Smag på larver og insekter, som I kan skylle ned med eksotiske drikke

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program