Firmafest i Jyllands store safaripark | Ree Park Safari

Send en forespørgsel
på en anderledes firmafestAnderledes firmafest

Er det den tid på året, hvor i slipper tøjlerne lidt og skifter lyden af telefoner, mails og fagligsnak ud med musik, hygge og måske endda en god sving om? Så er Ree Park og parkens vilde dyr, klar til at danne rammerne for jeres årlige firmaarrangement eller firmafest. Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse.

Regel nummer ét når man skal afholde et firmaarrangement eller firmafest er, at man skal huske hvem man holder den for, så man sikre, at det er god oplevelse for alle. Og her er vores arrangementchef, Susan Thorup, lynskarp til at hjælpe med at sammensætte det idéelle program til netop jeres firmaarrangement eller firmafest, så underholdning, mad og valg af lokaler går op i en højere enhed.

En anden hovedregel er, at alle kan holde fest, men det er ikke alle, der kan holde en fest som Ree Park. For med vilde dyr fra mindst fire kontinenter - heriblandt et 1200 kg næsehorn eller vores hanløver, og deres flok, vores eget tog og togstation, et væld af åbne jeeps og lokaler, der er gennemført i design og indrettet efter hver deres tema, er intet overladt til tilfældighederne i Ree Park.

 

Lokaler præsenteret ift. deres kapacitet

 

Deadwood Saloon

Inviter dine kollegaer med til det vilde vesten med et firmaarrangement eller firmafest i vores westernby, Deadwood. Her sætter saloon-stemningen dagsordenen og invitere jer ind i det gamle Amerika med cowboys, indianer og whiskey-shots der bliver slynget henover disken - man kan næsten høre de tunge støvler, sporenes klikken og Clint Eastwoods ikoniske citat ”You people need a new sheriff”. Med andre ord; I kan være sikre på, at i får et firmaarrangement eller firmafest, der bliver svær at gøre kunsten efter.

Deadwood Saloon kan rumme op til 30 personer.

 

Katanga Hill 

Skal det være lige på kanten, eksklusivt, vildt og på alle måder noget andet end det I er vant til? Så er Katanga Hill svaret. Vi kaster jer direkte for løverne – måske med en steak på tallerkenen - og når gong gongen lyder, så er der serveret for både dem og jer.

Restauranten er placeret midt i løvernes anlæg, og giver en stemning af, at være til middag i en ægte løvegrotte. Det bliver intenst, vildt og fuldstændig magisk, når I indtager jeres gourmetmenu med nysgerrige løver på den anden side af ruden. Vi tør garantere jer et firmaarrangement eller firmafest, der vil blive talt om længe!

Katanga Hill kan rumme op til 42 personer.

 

Baraza

Vil I sætte jeres eget præg på op-pyntning og tema til jeres firmaarrangement eller firmafest? Så er Baraza det perfekte lokale.

Baraza er ét af vores mest alsidige festlokaler, da det med sin enkelthed gør sig godt til både junglefest og den årlige partnermiddag. Det er et stort lokale, der er stilrent, lyst og enkelt udsmykket med ganske få dyr på væggene. Foran indgangen til Baraza er der et lille areal, der fungerer som velkomstområde, hvor man kan opstille høje cafeborde eller andet evt. med velkomstdrink og snacks, inden i går i gang med aftenens festligheder.  

Baraza kan rumme op til 50 personer.

 

Stationscaféen

Stationscaféen, ligger som en del af vores ikoniske Central Station. Dette lokale er det perfekte sted, hvis i ønsker et festlokale, der i sig selv invitere jer ind i et parallelt univers a la 1880’ernes Amerika. Samtidig åbner det op for, at i kan sætte jeres eget præg, hvis i har et særligt tema til dette års firmaarrangement eller firmafest. Til Stationscaféen er der en større terrasse, der giver jer mulighed for at indtage lækre appetizers og bobler i aftensolen til lyden af løver, aber og god musik - eller trække lidt luft efter en tur på dansegulvet - valget er jeres! 

Stationscaféen kan rumme op til 60 personer.

 

Café Bush Camp

Vores restaurant Café Bush Camp lader safarihytte-stemningen komme helt under huden på jer.  Med sine træ-beklædte vægge og dyr, er det næsten som at sidde i en camp i Afrika; bare med lækre mad og drikke og god musik I kan danse til. Indretningen og design i Café Bush Camp er enkel og hyggelig, men inviterer også til, at I kan sætte jeres eget kreative præg, så I sagtens kan holde firmaarrangementer og firmafester med bestemte temaer.

Café Bush Camp kan rumme op til 60-100 personer.

 

Central Station

Vores Central Station er som taget direkte ud af en westernfilm. I bliver hevet direkte med i en tidslomme til 1880’ernes Amerika, med en indretning og design, der er så gennemført, at det sagtens kunne have dannet rammerne for den ikoniske Union Station shoot-out scene i The Untouchables. Her er intet overladt til tilfældighederne og lokalet er på alle måder overvældende og fantastisk. Det bliver et firmaarrangement/firmafest, der går over i historien.

Central Station har plads til 200 personer til spisning og 300 til konference.

 

Mad

Hvad end I skal holde partnermiddag, den årlige firmafest, konference eller et andet firmaarrangement, så står vi selvfølgelig klar med både mad og drikke, der passer til jeres arrangement. 

For os er det vigtigt, at vores gæster får en oplevelse uanset om vi taler om lokalerne, dyrene eller maden. Menuen vil typisk være sammensat efter årstiden, men I kan også selv sammensætte jeres menu fra vores selskabskort, så den passer til lige netop til jeres firmaarrangement eller firmafest.

Selvskabskortet gælder hele året.

 

Aktiviteter

Som supplement til jeres firmaarrangement eller firmafest, tilbyder parken et overflødighedshorn af spændende, sjove og vilde oplevelser.

I kan bl.a. komme på safaritur på savannen i åbne Land Rovers, en tur med vores damplokomotiv ”Black Beauty” ud på den nordamerikanske prærie, hvor I kan møde både ulve, bjørne, bison m.m. midt i deres anlæg.

Vi kan også tage jer med på et kig bag kulisserne, hvor I kan komme tæt på løver, tigre, næsehorn, giraffer, aber, slanger m.m. eller se fodring af vores geparder. Mulighederne er uendelige og vores arrangementchef, Susan Thorup, står klar til at fortælle om dem alle og sammensætte den perfekte kombination af aktiviteter og underholdning til netop jeres firmaarrangement eller firmafest.

 

Overnatning

Firmaarrangement eller firmafester har en tendens til at strækker sig ind i de senere dagstimer, og i den forbindelse kan det være rart, at der er mulighed for overnatning – og det kan vi selvfølgelige hjælpe med. Her står vores arrangementchef, Susan Thorup, klar til at sikre, at i har en seng at sove i. 

Og skulle antallet I jeres selskab overstige vores overnatningsmuligheder i parken, så hjælper vi jer med naturligvis med, at booke værelser på et hotel samt transport frem og tilbage.

Amerika Expressen

Oplev Ree Park med et rigtigt damp- eller dieseltog. Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Læs mere om Amerika Expressen

Land Rover Safari

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil og kom helt tæt på dyrene.

Læs mere om Land Rover Safari

Fodringer

Slange fremvisning

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program