Firmafest i Jyllands store safaripark | Ree Park Safari

Send en forespørgsel
på en anderledes firmafest

Anderledes firmafest

Få en uforglemmelig oplevelse til din næste firmafest. Vi kombinere vilde oplevelser og festligt samvær i helt unikke rammer.

 

Ree Park Safari er meget mere end en 45 hektar stor og naturskøn safaripark.

Med helt unikke faciliteter kan du holde små og store firmaarrangementer med op til 500 deltagere. Vi hjælper dig med at lave en anderledes firmafest krydret med "vilde" oplevelser, som deltagerne altid vil huske som noget særligt.

Vores køkken har specialiseret sig i menuer fra de 4 kontinenter, som parken er opdelt i. Vi serverer eksempelvis bison, afrikansk springbuk, struds, zebra og mange andre eksotiske kødarter med fantasifuldt og anderledes tilbehør, som er et helt kapitel for sig. Skal det være mere rustikt har vi mange forskellige spændende grillmenuer.

Alle arrangementer er skræddersyede ud fra en tæt dialog med jer, hvor vi gerne giver inspirerende input.

Der er også mulighed for overnatning i tipies, shelters eller lodges. Skal det være mere luksuriøst har vi gode samarbejdsaftaler med nærliggende hoteller.

Vi arrangerer gerne hele forløbet incl. transport af deltagerne.

Amerika Expressen

Oplev Ree Park med et rigtigt damp- eller dieseltog. Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Læs mere om Amerika Expressen

Land Rover Safari

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil og kom helt tæt på dyrene.

Læs mere om Land Rover Safari

Fodringer

Slange fremvisning

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program