Teambuilding i Djurslands store safaripark | Ree Park Safari

Teambuilding

Vi arbejder med mennesket i virksomheden, fordi vi tror på, at det er det vigtigste aktiv.

Virksomhedens vigtigste aktiv

Vi tror på, at evnen til at tiltrække de rigtige medarbejdere - og udvikle deres kompetencer i overensstemmelse med virksomhedens planer, vilkår og behov - er det væsentligste konkurrenceparameter.

Den store overskrift er kompetenceudvikling hos lederne og medarbejderne. Her taler vi ikke om specifikke faglige kompetencer. Omdrejningspunktet for os er de uformelle, menneskelige, sociale og samarbejdsmæssige kompetencer. Det er dem, vi skal optimere, så jeres virksomhed står endnu stærkere.

I denne forbindelse er der to væsentlige temaer: Ledelse og samarbejde. Begge temaer kan beskrives med disse gennemgående nøgleord:

  • Engagement og personlig indstilling
  • Kommunikation
  • Forskellighed
  • Respekt
  • Ansvar

 

Tilpasset jeres behov

Vi arbejder ud fra et enkelt og operationelt udviklingskoncept – MRPROF. Efter en afklarende dialog med jer, sammensætter vi et forløb med de specifikke elementer, der kan opfylde jeres behov. Vi sammensætter et team af instruktører og konsulenter med de rette kompetencer for at sikre det optimale resultat. Vi gennemfører en målrettet træningsaktivitet med henblik på at udvikle såvel enheden, som den enkelte leder og medarbejder. Efter træningsaktiviteten stiller vi vores ekspertise til rådeighed i form af støtte og sparring for at sikre det optimale udbytte af udviklingsforløbet. Nogle måneder efter aktiviteten tilbyder vi at lave et opfølgningsmøde. Her samles der op på indgående aftaler og handlingsplaner og deltagerne udfylder analyse for at måle effekten af forløbet.

Billeder fra teambuilding i Ree Park Safari

Effekten af teambuilding

Ledelsesudvikling er en investering. Hos os måler vi effekten af udviklingsforløbet, så du kan se, at du får "value for money".

Vi arbejder med en analyse, der kan måle effekten af den gennemførte teambuilding.

Analysen, som er anonym, gennemføres umiddelbart før forløbets iværksættelse og igen efter forløbets afslutning.
Resultatet af den første analyse kan desuden danne grundlag for målsætning og den videre træning.

Vi tilbyder også eksklusivt at gennemføre før- og eftermålinger ifm. forløb i samarbejde med jeres vante udbyder af teambuilding.

Øvelser til lands, til vands og i luften

Placeringen i Ree Parks skønne natur gør os til en unik kursus- og rådgivningsvirksomhed med en fantastisk ramme omkring alle aktiviteter.

Læs om aktiviteterne

Kanostafet

Game

drive

Send en forespørgsel
på teambuildingLedelsesudvikling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non nunc ipsum. Curabitur malesuada risus vehicula, sodales libero a, pellentesque ante. Fusce fermentum risus risus, eget congue arcu consectetur in. Nunc accumsan consectetur dui eget ultricies. Pellentesque tempor quis nulla vel feugiat.

Ledelsesudvikling

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program