Foredrag om trivsel på arbejdspladsen | Ree Park Safari

Trivsel

på arbejdspladsen

Carsten Brandt kommer i sit foredrag 'Fra brokkultur til vinderkultur' med et levende indspark til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.  

Foredrag
Trivsel på arbejdspladsen 

Trænger I til et levende og medrivende indspark i hverdagen? Så er Carsten Brandts populære foredrag ”Fra brokkultur til vinderkultur” med al sandsynlighed lige det I går og leder efter.

Omdrejningspunktet for hans foredrag er trivsel på arbejdspladsen. Det er et forfriskende og spændende input til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.

Med et glimt i øjet, kommer han omkring den menneskelige indstilling og reaktion på forandringer og udfordringer, med referencer fra sportens verden, hvor atleter har udvist henholdsvis ”Vinderindstilling” og ”Taberindstilling”. Derudover, belyser han mennesket og de mekanismer, der gør, at vi i nogle miljøer går rundt og brokker os, og i andre miljøer er drevet af lyst og får positiv energi.

I vil få serveret spændende og sjove eksempler på typiske trivselskulturer; lige fra den rendyrkede ”Vinderkultur”, til den rendyrkede ”Taberkultur”. Afslutningsvist, bliver det hele krydret med praktiske eksempler og anbefalinger til både ledelse og medarbejdere ift. at skabe en sund trivsel på arbejdspladsen.

Det er et foredrag ingen må snyde sig selv eller andre for.

 

COVID-19

I Ree Park Safari følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger og vejledninger vedr. COVID-19 og vi er glade for, at alle gæster har udvist stor forståelse for de udfordringer, som især COVID-19 restriktionerne giver os.

Hvad end I er på besøg hos os i forbindelse med en konference, et møde eller et event, så kan vi garantere jer, at vores personale har fuldt kendskab til alle regler og restriktioner, og sørger for, at de bliver  fulgt så alle kan være trygge. Derudover har vi sikret, at vores lokaler er indrettet, så de overholder  afstandskravene, uanset om  I er 50 eller 100 deltagere. 

I forhold til vores køkken, så overholder vi naturligvis alle hygiejneregler og temperaturen på opvaskevandet tjekkes flere gange dagligt – eller sagt på en anden måde, så følger vi de samme retningslinjer som restauranterne. Vi opfordrer dog alle gæster til at huske de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte, og bruge håndsprit som står fremme i rigelige mængder, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. 

Derfor, med Ree Parks 65 ha store areal, kan gæster besøge parken og dyrene under trygge forhold, og med rig mulighed for at holde behørig afstand til andre – uanset om det er inde eller ude.

Send en forespørgsel
på et foredrag

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program