Festmenu | Ree Park Safari

Festmenu

I Ree Park Safari kan du nyde mad fra det meste af verden. Vores festmenuer er skabt med kulinarisk inspiration fra de 4 kontinenter, du kan besøge i parken.

Vi står også for

mad og drikke til festen

Skal du holde fest, firmaudflugt, reception, bryllup, fødselsdag, konference eller noget helt andet? Så står Ree Park Safari klar, vi kan tilbyde en anderledes fest i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Mad og drikke står vi selvfølgelig også for. I Ree Park Safari kan du nyde mad fra det meste af verden. Vores festmenuer er skabt med kulinarisk inspiration fra de 4 kontinenter, du kan besøge i parken. 

Menukortet er inspiration til dit arrangement. Vi sammensætter naturligvis din menu, så den passer til lige netop til din fest.

Da vi ønsker at give vores gæster den bedst tænkelige oplevelse til en god pris, er prisen udregnet for min. 20 personer. Ved selskaber under 20 personer er vi nødt til at hæve prisen pr. kuvert en smule. 

 

Festmenu 2018

En smags-

oplevelse fra

AFRIKA

Pris pr. kurvert kr. 375,-

Festmenu 2018

smag på

NORDAMERIKA

Pris pr. kuvert kr. 375,-

Festmenu 2018

Festmenuen fra

SYDAMERIKA

Pris pr. kuvert kr. 350,-

Festmenu 2018

smag også på

ASIEN

Pris pr. kuvert kr. 295,-

Festmenu 2018

MIDDAG I DET FRI

FRA kr. 185,-

Afholdes ved Katanga Hill og Fly Camp Vi anbefaler, at disse arrangementer altid laves som grillarrangementer med buffet til hovedretten, “kokken griller og skærer for”. Forret og dessert kan anrettes på palmebladstallerken og serveres ved bordene.

Festmenu 2018

GRILLMENU DE LUXE

kr. 325,- / 485,-

 

Vi kan også tilbyde en de luxe udgave, hvor kokken blandt andet griller kronhjort eller velhængt kalvetykstegsfilet

Festmenu 2018

vin til maden?

se vores VINKORT

Vi kan severe velkomstdrinks, hvidvin, rødvin og rose. Derudover har vi vintilbud, hvor du kan forkæle din gæster med vin, øl, vand og spiritus under spisning, eller hele arrangementet. Vi har også et børnetilbud, med blandt andet børnedrinks.

Festmenu 2018

Kontakt

Bliv ringet op og få en snak om dine muligheder

Udfyld nedenstående felter med dine kontaktoplysninger og spørgsmål eller besked, og vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Hold din fest

i Ree Park Safari

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Du kan holde din fest, møde og konference i Ree Park Safari. Café Bush Camp er ét af de lokaler hvor du kan byde dine gæster velkommen. du har også mulighed for at vælge et af vores andre stemningsfulde lokaler.

Læs mere om dine muligheder

Overnat i Ree Park Safari efter festen

SOV PÅ PRÆRIEN

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. I overnatter i shelters tæt på bjørne, ulve og alle de andre nordamerikanske dyr. Aftenen byder på en række forskellige spændende aktiviteter, hvor I får lov at opleve dyrene og parkens helt særlige aftenstemning.

Læs mere om overnatning på prærien

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program