Sov i Shelter | Overnatning i safaripark for private og institutioner

SOV i Shelters deluxe

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning med lidt mere luksus end en Sov på Prærien.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

 • Starter kl. 16.15

  og slutter næste dag kl. 09.00.
 • Pris

  Pris pr. shelter kr. 3.800,-, mulighed for tilkøb af én ekstra opredning til kr. 300,-
 • Land Rover Safari

  Inklusiv safarikørsel på savannen
 • op til 6 personer

  til overnatning i shelters

Sov i Shelter deluxe

Overnatningen foregår i en af parkens shelters, der ligger som nabo til ulvene og bjørnene, eller med udsigt over elgene. Shelteret er redt op med madrasser og skind, så I ligger blødt og varmt.

Efter indkvartering vil din guide tage dig med på en tur i parken og undervejs fortælle en masse om dyrene. På savannen får du for alvor en fornemmelse af Afrikas fantastiske dyreliv.

OPLEVELSER I DYRENES TEMPO

På en safaritur på savannen kan dyrene komme helt tæt på, og måske står der pludselig en gnu, et næsehorn eller en elandantilope og spærrer vejen og tvinger os til at holde en ekstra pause. På savannen er det nemlig dyrene, der bestemmer tempoet.

Guiden vil også tage dig med en tur bag kulisserne. Du kommer måske med i giraf- eller løvestalden og ser hvordan dyrene bor. Sidst på aftenen kan du sætte dig i skumringen omkring bålet ved shelterlejren, og nyde stilheden i parken mens du iagttager dyrenes aftenritualer – hvor stilheden kun afløses af hylene ulve, brølende løver eller kaldende araer.

 

 ARRANGEMENTET OMFATTER

 • Overnatning for op til 6 personer i parken
 • Egen guide - der viser rundt og fortæller om dyrene under hele arrangementet
 • Kig bag kulisserne - besøg i bjørne-, giraf- eller løvestalden, eller besøg hos aberne
 • Land Rover Safari - safarikørsel på savannen
 • Slangefremvisning - se, rør ved og hør mere om slanger
 • Walking safari - guidet rundvisning i parken
 • Entré til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afgangsdag)

Pris pr. shelter kr. 3.600,- (3.800,- i perioden 27. juni til og med 16. august)

Mulighed for tilkøb af én ekstra opredning til kr. 300,- / kr. 320,- i perioden 27. juni til og med 16. august (samlet i alt 7 personer)

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Ved dette arrangement har I en guide tilknyttet under hele arrangementet. Kommer I om dagen, vil vi opfordre jer til ikke at købe en Land Rover Safari om dagen, da den er med i prisen om aftenen.

Medbring venligst selv lagen, sovepose eller dyne og pude. Der er redt op i shelteret med madrasser og skind.

Når I køber arrangementet, er entréen med i prisen. Vi vil derfor opfordre jer til at komme så tidligt som muligt på dagen - så får I den største oplevelse!

 

Årskort giver ikke rabat på overnatninger.

Betaling for arrangementet sker på ankomstdagen i Safarishoppen

Aflysning

En eventuel aflysning kan ske indtil 3 uger før arrangementets afholdelse. Ved senere aflysning påregnes et gebyr på 30 % af arrangementsprisen. Afbestilling eller ændringer skal ske telefonisk inden for parkens telefontid:

Mandag til torsdag kl. 9:00 - 15:00 og fredag kl. 9:00 - 13:00


Vi henviser i øvrigt til de generelle betingelser i forbindelse med booking af arrangementet.

 

Vi tager forbehold for fejl og forbeholder os ret til prisændringer uden varsel.

Praktiske oplysninger

Med Sov i Shelters deluxe har I jeres egen guide under hele opholdet. Kommer I om dagen, vil vi opfordre jer til ikke at købe en Land Rover Safari om dagen, da den er med i prisen om aftenen. Medbring venligst selv soveposer eller dyne og pude, vi har redt op med madrasser og skind Når I køber arrangementet, er entréen med i prisen. Vi vil derfor opfordre jer til at komme så tidligt som muligt på dagen - så I får mest muligt med!

VARIGHED

Arrangementet starter kl. 16.00, hvor I møder jeres guide ved Zoo Shoppen I er velkommen til at tilbringe dagen i parken fra kl. 10.00 på ankomstdagen, og blive dagen efter, hvis I ikke har fået nok af de fantastiske dyr. Arrangementet slutter næste dag kl. 09.00.

Mad og drikke

Ved shelterne har I mulighed for at lave mad over bål. I kan enten selv medbringe mad og drikkevarer, eller bestille en lækker grillpakke fra parkens restaurant.

Læs mere om Grillpakken

Morgenmad

pris pr. person

kr. 65,-

Spis din morgenmad i caféen, hvor vi gør det nemt for dig. Morgenmaden står klar til jer kl. 08.30, hvor I kan nyde den i Café Bush Camps hyggelige omgivelser. Morgenmad (serveres i Café Bush camp's hyggelige omgivelser) Yoghurt med müesli Syltetøj Honning  Ost  Brød  Morgenkage Juice  The  Kaffe  Pris pr. person: kr. 65,- NB! Mad bestilles senest 8 dage før arrangementet afholdes. Når der bestilles mad, følger service med i prisen. Book også din mad, når du booker shelteren

Overnatning

send en forespørgsel


Følg og deltag

i dyrepassernes

arbejde en hel dag

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Med 'Bag kulisserne for en dag' har man sin helt egen guide og kommer tæt på de garvede dyrepassere i de forskellige afdelinger i Ree Park Safari. Her bliver der mulighed for at deltage i foreksempel, at lukke løverne ud, muge ud i staldene, lukke næsehornene ud/ind og tilberede foder til aberne.

Læs mere om at Bag kulisserne for en dag

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program