Sov i Shelter | Overnatning i safaripark for private og institutioner

SOV i Shelter 

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning i shelters.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel.

 • Starter kl. 16.00

  og slutter næste dag kl. 10.00.
 • Pris

  Pris pr. shelter kr. 2.850,- mulighed for tilkøb af én ekstra opredning til kr. 300,-
 • 5 personer med mulighed for tilkøb af 1 ekstra opredninger

  til overnatning i shelters

Overnat i Shelter

Book eller send en forespørgsel


Sov i Shelter

Når dagen går på hæld og parken lukker, breder en helt særlig stemning sig. På en overnatning kan I opleve, hvordan roen sænker sig, og I nærmest kan høre stilheden, som måske brydes af gibbonens aftensang eller de fritflyvende araers kalden.

Overnatningen foregår i én af de to shelterlejre i parken. Wolves Den har ulvene og bjørnene som nærmeste naboer, og fra Cheetah Camp har du udsigt over elgenes store anlæg. Shelterne er redt op med madrasser, underlag og lamelbunde, så I ligger blødt og varmt.

Efter indkvartering har I mulighed for at gå på opdagelse i parken, inden guiden tager jer med til en fodring og aktivering af en af parkens spændende dyrearter. Guiden vil fortælle en masse om dyrene, så I for alvor får en fornemmelse af det fantastiske dyreliv i parken.

Efter aftensmaden kan I hygge jer i aftenskumringen omkring bålet, og nyde stilheden i parken – kun afbrudt af ulvenes hylekor eller brølende løver.


I har også mulighed for selv at gå en tur i parken, eller forhåndsbooke en rundtur med guiden.

 

Se de forholdsregler, vi taget i forhold til COVID-19

Arrangementet indeholder

  • Overnatning for op til 5 personer. Det er muligt at tilkøbe plads til én ekstra person for 300 kr., i alt 6 personer
  • Guide der tager jer med til en fodring og aktivering (fodringen kan være for flere grupper samtidig)
  • Guide der kan kontaktes under jeres ophold og som sørger for ro og orden i parken
  • Entré til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afgangsdag)

PRAKTISKE OPLYSNINGER

I har en guide tilknyttet under hele arrangementet. Guiden kan have flere overnattende grupper.
Der er 2 dages entré med i prisen, så I er velkommen til at komme tidligere og gå på opdagelse i parken, inden I mødes med guiden.
Vælger I at komme før, I skal mødes med guiden, kan I med fordel købe billet til Land Rover Safari og/eller togtur med ”Amerika Expressen”. Billetter købes i Safari Shoppen.

 

Medbring venligst selv lagen, sovepose eller dyne og pude. Det er muligt at leje sovepose, det koster kr. 60,- pr. sovepose.

 

FORPLEJNING:

Vi anbefaler lækre grillpakker, som I griller enten over bål i shelterlejren, eller ved de gasgrill der er opstillet flere steder i parken

Voksne: kr. 179,- Børn under 12 år: kr. 99,- 

Maden leveres klar til servering. Det eneste, I skal gøre, er at grille kødet.

Grillpakker kan bestilles frem til en uge inden ankomst.

Det er desuden muligt at tilkøbe morgenmad. Morgenbuffet serveres fra kl. 08.30 – 09.30 i Café Bush Camps hyggelige omgivelser. I kan også få den leveret til jeres shelter for 30 kr. ekstra pr. person.

Drikkevarer kan tilkøbes, men I er også velkommen til selv at medbringe disse.

Hvis I selv medbringer mad og drikkevarer, skal vi bede jer om også at medbringe service.

I har også mulighed for at bestille plads i vores gourmetrestaurant Katanga Hill Dining (åben fredag og lørdag i sæsonen). Her koster en gourmetmenu 985 kr. pr person, men som overnattende gæst får I 20% rabat.

Vi gør opmærksom på, at Katanga Hill Dining ikke er for børn under 12 år. Vælger I gourmetmiddagen, vil det ikke være muligt at gennemføre et eventuelt aftenprogram i parken. Læs mere om Katanga Hill Dining her

Betaling foretages på ankomstdagen i Safari Shoppen i Ree Park Safari.


Husk at medbringe

  • Lagen og sovepose


Vi henviser til, at der, grundet dyrenes trivsel, skal være ro i lejren mellem kl. 22.00 og kl. 7.00.

Anvisninger og retningslinjer fra personalet skal altid følges af hensyn til din og dyrenes sikkerhed.

Afbestilling

En eventuel aflysning kan ske indtil 3 uger før arrangementets afholdelse. Ved senere aflysning faktureres 50 % af arrangementsprisen. Ved afbestilling senere end 3 dage før arrangementets afholdelse, har Ree Park Safari ret til at kræve fuld betaling for arrangementet.
Afbestilling kan ikke ske mundtligt, men skal ske til info@reepark.dk eller pr. mail til din kontaktperson.

Ændringer kan ligeledes ske til info@reepark.dk pr. mail til din kontaktperson i parkens åbningstid, som er mandag – torsdag kl. 9.00 – 15.00 og fredag kl. 9.00 – 13.00.

Vi henviser i øvrigt til de generelle betingelser i forbindelse med booking af arrangementet.

Vi tager forbehold for fejl og forbeholder os ret til prisændringer uden varsel.

Amerika Ekspressen

Oplev Ree Park Safri fra et rigtigt damp-eller dieseltog. En tur med Amerika Expressen er en del af en overnatning i Shelter Deluxe.

Toget Amerika Expressen

VARIGHED

Arrangementet starter kl. 16.00, hvor I møder en guide ved Safari Shoppen. Husk at have jeres bagage klar, når I mødes med guiden. I er velkommen til at tilbringe dagen i parken fra kl. 10.00 på ankomstdagen, og til at blive dagen efter, hvis I ikke har fået nok af de fantastiske dyr. Arrangementet slutter næste dag kl. 10.00.

Mad og drikke

Ved shelterne har I mulighed for at lave mad over bål. I kan enten selv medbringe mad og drikkevarer, eller bestille en lækker grillpakke fra restauranten. Der er grillriste over bålet.

Læs mere om Grillpakken

Morgenmad

pris voksen 79,- / barn 49,-

 

Spis din morgenmad i caféen, hvor vi gør det nemt og lækkert for dig. Morgenmaden står klar til jer kl. 08.30, hvor I kan nyde den i Café Bush Camps hyggelige omgivelser. Morgenmad • Yoghurt med müesli • ØKO morgenbrød • ØKO smør • ØKO marmelade • Ost • Morgenkage • Juice • The • Kaffe NB! Mad bestilles senest 8 dage før arrangementet afholdes. Når der bestilles mad, følger service med i prisen. Book også din mad, når du booker shelteren.

Følg og deltag

i dyrepassernes

arbejde en hel dag

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Med 'Bag kulisserne for en dag' har man sin helt egen guide og kommer tæt på de garvede dyrepassere i de forskellige afdelinger i Ree Park Safari. Her bliver der mulighed for at deltage i foreksempel, at lukke løverne ud, muge ud i staldene, lukke næsehornene ud/ind og tilberede foder til aberne.

Læs mere om at Bag kulisserne for en dag

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program