Overnatninger

Overnat i Ree Park Safari

Med en overnatning i Ree Park Safari er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

 • Land Rover Safari

  Inklusiv safarikørsel på savannen
 • Starter kl. 16.00

  og slutter næste dag kl. 09.00.
 • Inklusiv entré

  Entre til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afgangsdag)

SOV I SAFARI LODGE

Med en overnatning i parkens Safari Lodges er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

Læs mere om at sove i Safari lodge

Shelter deluxe

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

Læs mere

For institutioner

SOV PÅ SAVANNEN

Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Med Sov på Savannen får skolen eller institutionen mulighed for at komme på en "rigtig" lejrtur, hvor der laves mad over bål og man sover i det fri.

Læs mere om at sove på savannen

Praktiske

oplysninger

Ved dette arrangement har I en guide tilknyttet under hele arrangementet. Kommer I om dagen, vil vi opfordre jer til ikke at købe en Land Rover Safari om dagen, da den er med i prisen om aftenen. Medbring venligst selv sovepose eller dyne og pude. Der er feltsenge i Safari Lodgen. Når I køber arrangementet, er entréen med i prisen. Vi vil derfor opfordre jer til at komme så tidligt som muligt på dagen - så får I den største oplevelse!

Overnatningsmulighederne i Ree Park Safari

Overnatning

send en forespørgsel


Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program