Overnatning

Overnat i Ree Park Safari

Med en overnatning i Ree Park Safari er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel længere nede på siden.

 • Varighed

  Starter kl. 16 og slutter næste dag kl. 10 (gælder private overnatninger, for Sov på savannen se under denne)
 • Inklusiv entré

  Entre til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afrejsedag)
 • Land Rover Safari

  Skal bookes separat i parkens åbningstid
 • Amerika Expressen

  er inkluderet i Night Explorer og Sov på Savannen - Øvrige bedes booke separat

Night Explorer

Med en overnatning i parkens Night Explorer cabins er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Night Explorer kan foregå i cabins med eller uden bad/toilet Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel.

Læs mere

Sov i Shelter 

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

Læs mere

SOV PÅ SAVANNEN

for skoler og institutioner

Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Med Sov på Savannen får skolen eller institutionen mulighed for at komme på en "rigtig" lejrtur, hvor der laves mad over bål og man sover i det fri.

Læs mere

Sov i Hytte

i Camel Camp

 

Oplev Ree Park efter lukketid med en overnatning i de nye hytter i 'Camel Camp'. Hytterne kan rumme 4 personer, så tag bare en ven eller to med! Hytterne er bygget af træ og har alle en lille terrasse foran. Hytterne er uden bad/toilet, men begge dele finder du ca. 50 m fra Camel Camp.

Læs mere

Overnatningsmulighederne i Ree Park Safari

Foto af Ree Park

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program