Overnatninger

Overnat i Ree Park Safari

Med en overnatning i Ree Park Safari er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

 • Land Rover Safari

  Inklusiv safarikørsel på savannen
 • Starter kl. 16.00

  og slutter næste dag kl. 09.00.
 • Inklusiv entré

  Entre til Ree Park Safari 2 dage (ankomst- og afgangsdag)

Night Explorer

Med en overnatning i parkens Night Explorer cabins er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel.

Night Explorer Africa

Shelter deluxe

Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

Læs mere

For institutioner

SOV PÅ SAVANNEN

Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Med Sov på Savannen får skolen eller institutionen mulighed for at komme på en "rigtig" lejrtur, hvor der laves mad over bål og man sover i det fri.

Læs mere om at sove på savannen

Sov i 

Luksustelt

 

Oplev Ree Park efter lukketid med en overnatning i de nye store savannetelte i 'Camel Camp'. Teltene kan rumme mellem 6-8 personer, så tag bare en ven eller to med! De afrikansk inspirerede savannetelte er redt op med madrasser og skind, så I ligger blødt og varmt. Teltene er også forsynet med et par borde, så I kan sidde og hygge jer derinde om aftenen.

Læs mere om overnatning i Camel Camp

Overnatningsmulighederne i Ree Park Safari

Overnat i Shelter Deluxe

send en forespørgsel

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program