Walking Safari | Ree Park Safari
 • Antal deltagere

  max 20 personer
 • Det koster

  kr. 40,- pr person
 • Varighed

  30 minutter
 • Skal bookes i forvejen

  Køb online eller i Safarishoppen

Kom med på

en Walking Safari

Tag på en guidet tur rundt i parken med en personlig guide. Hér får I en masse spændende viden om parkens dyreliv og arbejdet med de sjældne og truede dyr.

Der er mulighed for at vælge forskellige ruter, eller du kan selv være med til at bestemme, hvor turen går hen.

Walking safari for max 10 personer kr. 40,- per person

OBS: Køb billet ved indgangen i Safari Shoppen.
Varighed: 30 minutter.

 

Køb billet til Walking safari

de sort næsehorn

De sorte næsehorn bruges også dagen ude på den afrikanske savanne. Vi har flere sorte næsehorn i Ree Park Safari, og da næsehorn lever alene i naturen, er de ude i anlægget på skift.

Lær Ree Park Safaris sorte næsehorn bedre at kende

De amerikanske sortbjørne

De amerikanske sortbjøne bruger det meste af dagen på at søge føde ude i deres store anlæg. Bjørne har brug for at opbygge nogle gode fedtdepoter, så de er klar til at gå i vinterhi sidst på året.

Lær mere om de amerikanske sortbjørne

de afrikanske løver

De afrikanske løver foretrækker de åbne savanneområder, hvor der findes forholdsvis store byttedyr, og tilstrækkeligt med bevoksning til at løverne kan skjule sig i de hede middagstimer og under jagten.

Læse mere om løverne i Ree Park Safari

Følg og deltag

i dyrepassernes

arbejde en hel dag

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. bag kulisserne for en dag har man sin helt egen guide og kommer tæt på de garvede dyrepassere il de forskellige afdelinger i Ree Park Safari. Her bliver der mulighed for at deltage i foreksempel, at lukke løverne ud, muge ud i staldene, lukke næsehornene ud/ind og tilberede foder til aberne.

Læs mere om bag kulisserne for en dag

Overnat i Ree Park Safari

Night Explorer

Med en overnatning i Night Explorer, Africa er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Overnatningen foregår i en af parkens fire Night Explorer cabins, der er bygget på pæle ude over græssavannen eller på den nordamerikanske del af parken. Placeringen gør det muligt for dyrene at komme helt tæt på. Efter indkvartering vil din guide tage dig med på en tur i parken og undervejs fortælle en masse om dyrene.

Night Explorer Africa

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program