Amerika Expressen – Tag en tur med Amerika Expressen i Ree Park

 

 • Turen varer ca. 20 min.

  Inkl. på- og afstigning
 • Pris er kr. 60,- per person

  I sæson 2021
 • Børn under 3 år er gratis

  De skal sidde på skødet af en voksen

Amerika Expressen

Tag på en uforglemmelig togrejse

Oplev Ree Park Safari med et rigtigt damp- eller dieseltog. Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Togturen med Amerika Expressen varer ca. 20 min. inkl. på- og afstigning, og er en stor oplevelse for børn og voksne.
Børn under 3 år er gratis. De skal sidde på skødet af en voksen.

Billetter til Amerika Expressen kan købes ved indgangen. 

Vi gør opmærksom på, at passagervognene er lukkede vogne, som ikke kan åbnes indefra af sikkerhedsmæssige årsager. Dette kan, for gæster med tendens til klaustrofobi, i nogle tilfælde virke angstfremkaldende. Der er dog altid mulighed for at få fat i guiden under togturen via et telefonnummer.  

 

 

Mød de

amerikanske sortbjørne

Sortbjørnen er en formidabel klatrer, og pga. dens kraftige og krogede kløer vil den med lethed kunne klatre op i et hvilket som helst træ, enten ved fødesøgning eller under flugt, så hold øje både på jorden og i træerne!

Læs mere om den amerikanske sortbjørn

Mød

Den amerikansk bison

Bisonokser kan være meget farlige, når tyrene kæmper mod hinanden, eller hvis køerne beskytter deres kalve. Men ellers er bisonokser meget fredelige dyr. De kan være legesyge, og elsker at støvbade og svømme.

Lær den amerikansk bison bedre at kende

Den Arktiske ulv

kan du også møde

Den arktiske ulv er en ulveunderart, der kendes på sin hvide pels. Udover den hvide pels har den arktiske ulv også andre karakteristiske træk; de har en kortere snude og mindre ører, end andre ulve - sandsynligvis for at minimere varmetabet fra kroppen.

Lær mere om den arktisk ulv

Besøg Stationscaféen

Før eller efter jeres togtur

På stationscaféen kan du nyde kokkens lækkerier, f.eks. varmrøget laks eller kylling. Du kan også nyde mindre portioner, som f.eks. wraps, tortillas eller en snack tallerken

Se menuen og læs mere om StationsCafé

Land rover safari

Lad safaridrømmen gå i opfyldelse

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og familien ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr.

LÆS MERE OM LAND ROVER SAFARI & KØB BILLETTER

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program