Staldbesøg | Ree Park Safari
 • Antal på staldbesøg

  max 10 personer
 • Det koster

  kr. 900,-
 • Varighed

  30 minutter
 • Skal bookes i forvejen

  af hensyn til dyrene

Kig indenfor på

staldbesøg

Tag på en eksklusiv tur med en personlig guide. Kom bag kulisserne i én eller flere af staldene i Ree Park Safari. Hér får I en masse spændende viden om parkens dyreliv og arbejdet med de sjældne og truede dyr.

Der er mulighed for, at besøge forskellige stalde i Ree Park Safari. I må gerne ønske en stald, men af hensyn til dyrene, og for at sikre den bedste oplevelse for både dyrene og jer, kan der forekomme ændring af stald på afholdelsesdagen. 

Følgende dyr kan besøges i deres stalde: 

 • Madagaskars lemurer
 • Sydamerikas edderkop- og dødningehovedaber
 • Løver og tigere 
 • Sort næsehorn og giraffer på savannen
 • De amerikanske sortbjørne 

 

Staldbesøg for max 10 personer 900,-

OBS: skal bookes i forvejen af hensyn til dyrene
Varighed: 30 minutter.

 

Besøg

de sort næsehorn

De sorte næsehorn bruges også dagen ude på den afrikanske savanne. Vi har flere sorte næsehorn i Ree Park Safari, og da næsehorn lever alene i naturen, er de ude i anlægget på skift.  Kom helt tæt på de majestætiske og sjældne sorte næsehorn, med et besøg i deres stald på den afrikanske savanne.

Lær Ree Park Safaris sorte næsehorn bedre at kende

Besøg 

De amerikanske sortbjørne

De amerikanske sortbjøne bruger det meste af dagen på at søge føde ude i deres store anlæg. Bjørne har brug for at opbygge nogle gode fedtdepoter, så de er klar til at gå i vinterhi sidst på året. Men når sortbjørnene skal hvile trækker de ind i deres stalde eller finder en hulning under træerne i anlægget. Du har mulighed for at opleve de fascinerende sortbjørne på helt nær hold med et besøg i deres stald under Fort Laramie, i Nordamerika.

Lær mere om de amerikanske sortbjørne

Besøg

de afrikanske løver

De afrikanske løver foretrækker de åbne savanneområder, hvor der findes forholdsvis store byttedyr, og tilstrækkeligt med bevoksning til at løverne kan skjule sig i de hede middagstimer og under jagten. Men om eftermiddagen bliver de lukket ind på deres stald, og her har I mulighed for at opleve dyrenes konge på helt nær hold, og høre mere om hvordan en stald de de store rovdyr er indrettet.

Læse mere om løverne i Ree Park Safari

Følg og deltag

i dyrepassernes

arbejde en hel dag

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. bag kulisserne for en dag har man sin helt egen guide og kommer tæt på de garvede dyrepassere il de forskellige afdelinger i Ree Park Safari. Her bliver der mulighed for at deltage i foreksempel, at lukke løverne ud, muge ud i staldene, lukke næsehornene ud/ind og tilberede foder til aberne.

Læs mere om bag kulisserne for en dag

Overnat i Ree Park Safari

Night Explorer

Med en overnatning i Night Explorer, Africa er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Overnatningen foregår i en af parkens fire Night Explorer cabins, der er bygget på pæle ude over græssavannen. Placeringen gør det muligt for dyrene at komme helt tæt på. Strudsen, zebraen og gnuen kan finde på at gå lige under teltet, og ofte valser giraffen forbi i nærheden med sine gyngende bevægelser. Efter indkvartering vil din guide tage dig med på en tur i parken og undervejs fortælle en masse om dyrene. På savannen får du for alvor en fornemmelse af Afrikas fantastiske dyreliv.

Night Explorer Africa

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program