Legeplads – Watoto Kaya i Ree Park Safari

Watoto Kaya 

Børnenes landsby

Legeplads

Watoto Kaya

Watoto Kaya er en stor afrikansk naturlegeplads med forhindringsbane og masser af udfordringer til små og større børn. Legepladsen stimulerer både krop og sanser med forhindringsbane, gynger, træstammetrommer og små hytter. Legepladsen er omkranset af store træer, der giver skygge og i et af træerne gemmer der sig en træhytte, som børnene kan klatre op til via et klatrenet.

Leg for børn i parken

I Asien, når du bruger indgangen Tuk-Tuk, ligger et lille område med en vandlegeplads, hvor børnene kan soppe rundt og hygge sig.

I Deadwood, lige ved siden af Safari Shoppen, er der ro til at amme og komme ned i gear, samt et lille legeområde for børnene. Lige ved siden af ved Farmen, kan børnene klappe minigrise, se hønsene og lege. De små minigrise er altid sjove at besøge. De er nysgerrige og vil gerne snakke.

Ved Abeøerne, på vej mod Alpakerne, ligger en lille oase, hvor børnene kan prøve at klatre op på den store sten. Følg stien forbi togstationen mod alpakerne, og du kommer lige til pladsen. Herfra er der god udsigt til de sjove edderkopaber.

Inka Trail

På den Sydamerikanske pampas finder I Inka Trail. Inka kommer af Inkariget, der var det største rige i Sydamerika og Trail, da det er et mindre vandrespor med dyr.
På stien møder I tamæslet der nedstammer fra det afrikanske vildæsel, men som dog er meget roligt og går rundt i flok på stien. På skråningen, midt på stien, møder I bl.a. Vikunjaerne, der er den mindste art i kamelfamilien, med uld der har ry for at være noget af det fineste i verden.
I møder formentlig også maraen, der ligner og opfører sig lidt som en blanding mellem en hare og en lille hjort. Den lever på de store græsstepper – kaldet pampassen i det centrale Agentina og er klassificeret som nær truet.
Og så møder I nanduen, den største fugl på det amerikanske kontinent. 
Gå en tur på Inka Trail og nyd området. Her er fred og ro og et godt sted for familier at være i. Stien er ca. 700 meter lang og ligger lidt afsides i parken med indgang fra Gibbon Camp, Cheetah Camp og ved gulstrubet mår. 

Klappedyr

Dyr du kan klappe

Lige ved siden af Watoto Kaya bor de nubiske geder, ved Deadwood møder du minigrisene og ude på den sydamerikanske pampas møder du de charmerende æsler.

LÆS MERE OM KLAPPEDYR

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program