Tag på Landrover Safari på savannen og mød mange af Afrikas dyr
 • Turen varer ca. 30 min.

  Inkl. på- og afstigning
 • Prisen er kr. 60,- per person

  i sæson 2021
 • Børn under 3 år er gratis

  De skal sidde på skødet af en voksen

Land Rover Safari

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil og kom helt tæt på dyrene

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr. Land Rover Safarien varer ca. 1/2 time, og er en stor oplevelse for børn og voksne. Børn under 3 år er gratis. De skal sidde på skødet af en voksen.

På Land Rover Safarien kan du møde mange spændende dyr, herunder kan du se et udpluk af dem du kan opleve.

Billetter til Land Rover Safari købes i Safarishoppen ved indgangen, når du ankommer til Ree Park Safari. 

Mød girafferne

på Land Rover Safari

Girafferne kendes især på deres lange hals og ben. Forbenene er længere end bagbenene, så ryggen skråner ned mod bagen. Både hanner og hunner bærer horn, om end hunnernes er noget tyndere end hannernes.

Læs mere om girafferne

Du kan også møde

Strudsen

Strudsen er verdens største fugl. Den har ingen fjer på hverken hals eller ben og er ligesom andre strudsefugle ikke i stand til at flyve. Derimod kan den løbe stærkt.

Lær strudsen bedre at kende

Mød

Det sorte næsehorn

Det sorte næsehorn har to horn, hvoraf det forreste ofte er længst. Hornene er ikke lavet af knogler, men derimod af keratin, som vore negle og hår også består af.

Læs mere om næsehornet

Vandbukkene

møder du også  

Vandbukken er en stor antilope, som kendetegnes ved en lang brungrå pels, hvid mule og hvid bagdel. Hannerne bærer horn, og disse er lange, mørke og bagud vendte. Vandbukken er et socialt dyr, der lever i grupper på op til 25 individer.

Lær vandbukken bedre at kende

Oksegnuerne

Lever også på savannen

Oksegnuen er et af Afrikas mest ikoniske dyr. Med sit atypiske udseende er den nem at genkende. Kroppen er gråsort, benene lange og tynde, hovedet er stort og hornene stærkt buede. Oksegnuerne lever i store flokke på den afrikanske savanne, hvor gnutyrene kæmper om at opretholde territorier på de bedste områder, for at kunne tiltrække hunner.

Læs mere om oksegnuen

Eland antiloper

kan du også møde

I Ree Park Safari kan du møde eland antilopen på den afrikanske græssavanne. Hvis flokken går tæt forbi dig, kan du høre en mærkelig klikkende lyd, fra dyrenes ben...

Find ud af hvor lyden kommer fra

Land Rover Safari

Amerika Expressen

tager dig med på en togtur tilbage i tiden

Oplev Ree Park Safari med et rigtigt damp- eller dieseltog. Amerika Expressen tager dig med på en togtur tilbage i tiden. Med jernbanen kommer du ud over prærien. Guiden fortæller undervejs både om dyrene og om den nordamerikanske prærie. Her kommer du helt tæt på de nordamerikanske dyr.

Læs mere og køb billet til Toget Amerika Expressen

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program