Klappedyr i Ree Park Safari

Skønne klappedyr

i Ree Park Safari

Klappedyr

Man må ikke røre ved dyrene i parken. Men forskellige steder i parken møder du dyr, som du gerne må klappe. Lige ved siden af Watoto Kaya bor de nubiske geder, ved Deadwood møder du svenske minigrise og ude på den sydamerikanske pampas møder du de charmerende æsler.

Kom og klap

den Nubisk Ged

I Ree Park Safari kan du møde de nubiske geder ved den afrikanske natur legeplads, Watoto Kaya. Hvis du besøger gederne i deres indhegning, vil de meget gerne kløes – især lige mellem de lange horn.

Læs mere om Nubiske geder

Mød og klap

minigrisene

Ved Deadwood møder du minigrisene og de vil meget gerne klappes og snakkes med.

Læs mere om minigrisene

Hils på

Æslerne

Tamæslet nedstammer fra det afrikanske vildæsel, som i dag kun findes på få lokaliteter i det nordøstlige Afrika. Du kan møde, og klappe æslerne ude på den sydamerikanske pampas.

Æsel

Land rover safari

Lad safaridrømmen gå i opfyldelse

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og familien ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr.

LÆS MERE OM LAND ROVER SAFARI & KØB BILLETTER

Oplev Gobiørkenen fra

kamelryg

Lad Gobiørkenen komme ét skridt nærmere, når du rider på kamelerne i Ree Park Safari. De store kameler venter tålmodigt, til du er kommet på plads, og så går turen, hvor du har en skøn udsigt ud over parken. Kamelerne bliver trukket rundt af guiderne, mens du får fornøjelsen af at sidde på den tykke og bløde pels. Både børn og voksne kan være med, dog må der kun være én person på kamelen ad gangen.

Læs mere om kamelridning

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program