Kamelridning i Ree Park Safari | Tæt på dyrenes verden
 • Varighed

  ca. 3 min. pr. tur
 • Pris

  Prisen er 30,- per person
 • Aldersgrænse

  Aldersgrænsen er minimum 5 år

Oplev Gobiørkenen

fra Kamelryg

Lad Gobiørkenen komme et skridt nærmere, når du rider på kamelerne i Ree Park Safari. De store kameler venter tålmodigt, til du er kommet på plads, og så går turen, hvor du har en skøn udsigt ud over parken. Kamelerne bliver trukket rundt af guiderne, mens du får fornøjelsen af at sidde på den tykke og bløde pels. Både børn og voksne kan være med, dog må der kun være én person på kamelen ad gangen.

Ny generation af kameler

Siden efteråret har vi arbejdet på at gøre kameler klar til at give gæsterne en ridetur. Vi har haft besøg af kameltrænerne Sidi og Jason fra USA, som er eksperter på området. De har trænet nogle af de unge kameler, som skal afløse kamelerne, som trængte til at gå på pension. Dyrepasserne i savanneafdelingen har fortsat træningen, og guiderne nu klar til at give en tur på ’ørkenens skib’. Vi er glade for at præsentere Yeke, Aron og Ghandi som de nye kameler til kamelridning, og vi er helt trygge ved at havet sat det hold. Dyrepasserne arbejder fortsat med træningen af flere af de yngre kameler, og vi ser frem til, at kunne byde velkommen til Rasputin, Loke og Tjalfe på rideholdet, i den nærmeste fremtid. 

Vi tager hensyn til kamelerne

I sommeren 2015 satte vi en aldersgrænse på mindst 5 år for kamelridning. Denne aldersgrænse holder vi fast i indtil videre, til vi er sikre på, at alt forløber som det skal. Det gør vi for at sikre den bedste oplevelse for alle, og for samtidig at kunne imødekomme gæsternes ønske om at nyde en tur på ørkenens skib. Der kan dog forekomme dage, hvor der ikke er kamelridning. Det er altid af hensyn til kamelerne, hvis vi aflyser - enten fordi de skal have en hviledag, eller fordi for meget regnvejr kan skade deres fødder.

Baktriske kameler

Vi har baktiske kameler i Ree Park Safari, hvilke er kameler med to pukler, i modsætning til dromedarerne, som har en pukkel. De baktiske kameler er samtidige de mest stædige, hvilke er en udfordring at arbejde med, når de skal trænes. Men det er også de største og flotteste af kamelarterne.

Læs mere om Baktrisk kamel

Kamelridning i Ree Park Safari Safari

Tag på

kanotur

På vej mod det nordamerikanske kontinent ligger den første af flere søer i Ree Park Safari. I denne sø kan man ro i kanoer, og opleve de spændende fugle, som holder til i fugledeltaet, i den ene ende af søen. Din egen muskelkraft bestemmer farten, og du kan padlede ud på søen og opleve ro og stilhed.

Læs mere om Kanoture

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program