Bag kulisserne for en dag | Tæt på arbejdet som dyrepasser

en oplevelse

for livet

Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Bag kulisserne for en dag har man sin helt egen guide og kommer tær på de garvede dyrepassere på en tur rundt til de forskellige afdelinger i Ree Park Safari.

Kontakt os her for at booke:

info@reepark.dk eller tlf 86 33 61 50

 • bag kulisserne for en dag

  Kl. 8.20 - 15.00
 • Det koster

  kr. 1.800,-
 • Forplejning

  Ingen forplejning, Husk at medbringe en god madpakke og snack.
 • Deltageren skal være

  minimum 15 år

Bag kulisserne for en dag

Har du en dyrepasser gemt i maven, eller er du blot nysgerrig på, hvad der sker bag kulisserne i en Safaripark.

Ree Park Safaris garvede guider tager dig med rundt bag kulisserne i de fire forskellige dyreafdelinger. Hermed kommer du helt tæt på dyrelivet i Savanne-, Rovdyr-, Primat og i Fugleafdelingen. Du vil tilbringe hele dagen sammen med en erfaren guide, der har tiden til den gode formidling og ikke mindst til fordybelse i dyrenes fantastiske verden.

Der er aldrig to dage der er ens, når man arbejder med dyr. Men én ting er helt sikker, hvis du kommer med Bag kulisserne for en dag, er det aldrig kedeligt. Vi tager udgangspunkt i dine interesser, og sammensætter et program, hvor du bl.a. vil kunne deltage i følgende aktiviteter:

Gepardfordring, Staldbesøg i næsehorns- og girafstald,  inklusiv Land Rover Safaritur på savannen. Foderaktivering til mangusterne. Besøg slangerne i deres stald, overvær en af dagens rovdyrfodringer, staldbesøg hos bjørnene, hente pilegrene til bison samt eftermiddags fordring af mår

 

Værd at vide

Aldersgruppe            
Fra ca. 15 år og opefter

Mødetid 
Kl. 8.20 Vi mødes ved gepardskulpturerne, ved indgangen til Ree Park Safari. Her afslutter vi dagen igen kl. 15:00.

Mad og drikke   
Husk at medbringe en god og nærende madpakke, der kan holde dig mæt og med god energi, hele dagen.
Tag gerne gode snacks til lommen med – fx nødder, frugt eller en energibar. 

Pris
Kr. 1.800,- pr pers. Ledsagere med ledsagerkort, kommer naturligvis med gratis.

Husk at booke en dato, når gaven er givet

Bag kulisserne for en dag afvikles på alle dage inklusive weekend dage, ferier og helligdage – arrangementet skal dog bookes senest 14 dage før afholdelsesdatoen.

Særlige hensyn
Bag kulisserne for en dag afvikles naturligvis også for unge og voksne med særlige behov.

Vær endelig opmærksom på, at medhjælpere med ledsagerkort, kommer med ganske gratis.

Ved booking af Bag kulisserne for en dag for unge eller voksne med særlige hensyn - Kontakt os på tlf. 86 33 61 50 for en snak.

Køb gavekortet til Bag kuliserne for en dag

Book

din specielle dag

 
Vær med til at 

lukke løverne ud

De afrikanske løver foretrækker de åbne savanneområder, hvor der findes forholdsvis store byttedyr, og tilstrækkeligt med bevoksning til at løverne kan skjule sig i de hede middagstimer og under jagten. Som dyrepasser for en dag er du med til at lukke løverne ud i deres anlæg.

Læs mere om Løverne

næsehornene

skal også lukkes ud 

Næsehornene lever også på svannen og skal lukkes ud og ind hver dag, hvilket du, som dyrepasser for en dag, for mulighed for at være med til.

Læs mere om næsehornet

Hjælp med at

Tilberede foder til aberne

Hver dag skal alle dyrene i Ree Park Safari havde mad ligesom os mennekser, og som dyrepasser for en dag skal du hjælpe til med at forberede abernes måltid.

Læs mere om Aberne

Kig indenfor på

Staldbesøg

Tag på en eksklusiv tur med personlig guide. Kom bag kulisserne i én eller flere af staldene i Ree Park Safari. Hér får I en masse spændende viden om parkens dyreliv og arbejdet med de sjældne og truede dyr.

Hold din fest

i Ree Park Safari

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden. Du kan holde fest, møde og konference i Ree Park Safari. Du har mulighed for at vælge et af vores mange stemningsfulde lokaler.

Læs mere om dine muligheder

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program