Vin og vildt

Siden bruger cookies. Klik på godkend for at slippe for denne besked

Godkend

Vildt & vin

Det bliver en vild aften med fortællinger og mad tilberedt med de gode råvarer naturen omkring os giver.

Vildt og vin

en aften i selskab med den gode smag

 

Ree Park Safari og Hos Walter inviterer til en aften med fokus på vildt og vin.


Kom og nyd en gourmetmiddag med gode vine. Med udgangspunkt i efterårets og Djurslands gode råvarer kreerer kokken Kenneth en lækker menu, som Kristian Busk fra Hos Walter sammensætter en vinmenu til.

Vildtet er skudt af Ree Park Safaris direktør, Jesper Stagegaard.
Jesper Stagegaard, Kokken Kenneth Ihler Skytte og Kristian Busk fortæller i løbet af aftenen om vildtet, råvarerne og vinene.

Det er muligt efterfølgende at købe vinene, som bliver serveret til maden.

Aftenens menu består af:

Fasanterrin med foie gras og æblesalat samt Carpaccio af kronhjort med vild karse og saltede valnødder

Dyreryg med grønkål, grillede skorzonerrødder samt kirsebær og rødbedesauce

Marcipankage serveret med nougatmousse, ristede mandler og marinerede sveskeblommer

 

Dato 17. november kl. 18.00

Pris kr. 570,-

Prisen er inkl. vinmenu, hvor vinene er udvalgt efter de enkelte retter

 

 

Køb din billet

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program