Støttekoncert med Jonah Blacksmith

Støttekoncert 

med Jonah Blacksmith

Helt eksklusivt afholder vi lørdag den 20. oktober 2018 en intimkoncert med Jonah Blacksmith Trio på Central Station i Ree Park.
Alle indtægter ved støttekoncerten går til udsættelse af Mandela, det sorte næsehorn. Det er første gang, at et næsehorn, født i fangenskab i Danmark, bliver udsat i den vilde natur.
Start aftenen med en lækker menu sammensat lige i brødrene Alstrups smag

Støttekoncert med
Jonah Blacksmith 

Mandela har indtil nu levet sit næsehornsliv i Ree Park. Snart flytter Mandela til Afrika.

Det sorte næsehorn er udrydningstruet, og der er omkring 5000 tilbage på verdensplan. I øjeblikket  dræber krybskyttere ca. 3 sorte næsehorn om dagen for at få fingre det eftertragtede horn.

Helt eksklusivt afholder vi lørdag den 20. oktober 2018 kl. 19.30 en intimkoncert med Jonah Blacksmith Trio på Centralstationen i Ree Park. Alle indtægter ved støttekoncerten går til udsættelse af Mandela, det sorte næsehorn. Det er første gang, at et næsehorn, født i fangenskab i Skandinavien, bliver udsat i den vilde natur.

Og netop natur og dyreliv har altid betydet meget for bandets frontfigurer Simon og Thomas Alstrup. “Det er fantastisk, at vi med vores musik kan være med til at bidrage til, at et stykke truet afrikansk natur kan blive bevaret”, fortæller Simon.

“Bedstefar ville ha’ været stolt”, siger Thomas, og fortsætter “Hvad han ikke har set af Animal Planet, da parabolen i sin tid kom på taget hjemme i Koldby, ja det er ikke småting!”

Bedstefaren har, som den stornævede, banjospillende landsbysmed - i folkemunde kaldt Jonas Smed - lagt navn og grundsten til bandet Jonah Blacksmith. Bandet, der har eksisteret siden 2011, har udgivet tre albums, spillet over 200 koncerter i ind- og udland, og er aktuel med en omfattende filmkoncertturné i efteråret 2018. Denne aften i Ree Park kan bandet opleves som trio.

“Som noget helt nyt åbner vi i Ree Park op for små, men aldeles eksklusive koncerter i samarbejde med spændende kunstnere, som har et særligt stort hjerte for den vilde natur og de dyr vi arbejder med i Ree Park. Det er et enormt privilegium at samarbejde med Thomas og Simon om dette unikke event. Dels er det jo fantastisk at få besøg af så dygtige kunstnere, men når det bliver en hjertesag for begge parter at kunne bidrage til en bevarelse af noget enestående, så bliver fornøjelsen ekstra stor. Der findes ikke noget bedre end at samarbejde med folk, der brænder for en sag - det kan man kun blive inspireret af” siger Jesper Stagegaard, direktør for Ree Park, og fortæller videre; “Forud for koncerten kan man få sig en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige - nøje tilrettelagt i samarbejde med Thomas og Simon fra Jonah Blacksmith.

Med andre ord; der bliver noget ekstraordinært godt til gane og mave såvel som til ørene. Og så støtter man med billetindtægterne en god og aldeles vigtig sag.”

Vi serverer en lækker menu inden koncerten


Aftenens kulinariske oplevelse:

Blinis med duet af hellefisk, lakserogn og salturt

Medaljon af dyreryg med pærer-vanilje kompot, portvinssauce og pomme fondant

Chokoladekage med blødende hjerte. Hertil vaniljeis fra Hansens, samt hvid chokoladejord

Prisen er ekskl. drikkevarer

Middagen starter kl. 18.00

 

Køb billet her

Støttekoncert med 

Jonah Blacksmith trio

Kom til intimkoncert med Jonah Blacksmith trio.

Alle indtægter ved støttekoncerten går til udsættelse af Mandela, det sorte næsehorn. Det er første gang, at et næsehorn, født i fangenskab i Danmark, bliver udsat i den vilde natur.

 Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program