Festlokaler | Selskabslokaler | Hold din fest i Ree Park, Ebeltoft

Festlokaler

Når du holder dit arrangement i Ree Park Safari, har du mulighed for at vælge et af vores stemningsfulde lokaler.

Fest-, møde og

konferencelokaler

Vi har flere festlokaler, som kan være rammen, når du skal holde fest. Skal det være traditionelt, men alligevel med et eksotisk twist, så er det Café Bush Camp, som har et råt strejf af natur over sig. 

Afhængig af vejret og årstiden kan flere af vores festlokaler enten åbnes op om sommeren eller varmes op, hvis vejret er til den kølige side. 
Deadwood er det hyggelige festlokale med cowboy og western stemning, og i Katanga Hill, kan du holde festen lige ved siden af løverne på Katanga Hill.

Katanga Hill

Op til 35 personer

På toppen af løvernes anlæg finder du Dan­marks mest eventyrlige selskabslokale. Ved det store panoramavindue kan I nyde både mad og udsigten til parken og de mægtige løver. Katanga Hill er tilgængelig for arrangementer udenfor højsæson og normal åbningstid.

Central Station

30 - 200 personer siddende til spisning og op til 300 ifm. konference

På banegården, Central Station, ledes tankerne hen til 1880’ernes Amerika, og er endnu et unikt sted i parken, hvor I kan holde den helt store fest eller konference. På selve banegården er det muligt at sidde op til 200 personer til spisning, og toget ”Amerika Expressen” kører gennem bygningen, så I kan ankomme til festen i stil, eller holde en lille pause i løbet af konferencedagen. Toget tager jer med ud på prærien, hvor I kan opleve bl.a. bison, bjørne og ulve. Når toget er kørt videre, kan skinnerne omdannes til dansegulv. Uanset anledningen er banegården på ”Central Station” et enestående sted at samles året rundt, til et arrangement der skal huskes.

Stationscaféen

Op til 60 personer

Stationscaféen ligger i Central Station, umiddelbart ved siden af indgangen til parken. Fra caféen er der udkig til Madagaskar, hvor aberne holder til. Caféen er en dejlig blanding af café og banegård i 1880’ernes Amerika, med en skøn atmosfære. Stationscaféen er det perfekte sted, hvad enten I ønsker en afslappet fest med grill og hygge på den store terrasse, en reception med tapas med eksotiske ingredienser, eller traditionel fejring af den store dag i unikke omgivelser. Vi har mulighed for at imødekomme de fleste former for bordopstillinger. Stationscaféen kan lejes året rundt.

Café Bush Camp

Op til 100 personer

Denne centralt placerede restaurant og tilstødende lokaler kan danne ramme om de fleste større arrangementer.

Café Bush Camp - konferencen

Op til 60 personer

En del af vores Café Bush Camp kan skilles fra til et selvstændigt lokale, som vi kalder Konferencen. Denne kan i normal åbningstid lejes til større selskaber udenfor højsæsonen. Kontakt os for nærmere info.

Baraza

Op til 50 personer

Baraza er placeret på 1. sal i en bygning umiddelbart før indgangen til parken. Når man lejer Baraza, har man et areal med høje cafeborde til rådighed umiddelbart uden for lokalet. Toiletter forefindes på samme etage.

Deadwood Saloon

Op til 30 personer.

Hold festen i westernbyen Deadwood og inviter gæsterne med til det vilde vesten. I den stemningsfulde saloon er du og gæsterne garanteret en særlig dag.

Kontakt

Bliv ringet op og få en snak om dine muligheder

Udfyld nedenstående felter med dine kontaktoplysninger og spørgsmål eller besked, og vi vender tilbage til dig snarest muligt.ÅRSTIDENS MENUER

Med inspiration fra årstiden har vores kokke sammensæt et spændende menukort med lækre retter og noget for enhver smag. Vi sammensætter naturligvis din menu, så den passer til lige netop til din fest.

Overnat i  

Night Explorer

Med en overnatning i parkens Night Explorer cabins er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse - ud over det sædvanlige. Overnatningen foregår i en af parkens 10 Night Explorer cabins, der er bygget på pæle ude over den afrikanske savanne og den nordamerikanske prærie.

Night Explorer

Inviter dine gæster på

SAFARI

Kombiner din fest med en en rigtig safarioplevelse. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og dine gæster ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr.

Læs mere om Land Rover Safari

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program