En anderledes fest | Ree Park Safari

Anderledes fest

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Vores erfarne arrangementsafdeling bidrager gerne til inspiration, så du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en uforglemmelig fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Kontakt arrangementschef Susan Thorup ved at udfylde formularen nederst på siden.

Du kan også ringe på telefon 86 33 61 50

Hold din fest

i anderledes festlokaler

Sammen med dig sammensætter vi en lækker menu, vi pynter op i spændende selskabslokaler efter dine ønsker, og vi kan tilbyde sjove aktiviteter i parken i løbet af dagen. Det kunne fx være i forbindelse med fødselsdag, konfirmation, bryllup, familiefester, familie reunions, årlige familietræf, jubilæum eller lignende.   

FESTLOKALER FOR ENHVER

Vi har flere festlokaler, som kan danne rammen, når du skal holde fest. 
Skal det være traditionelt, men alligevel med et eksotisk twist, så er det Café Bush Camp, som har et råt strejf af natur over sig. 

Afhængig af vejret og årstiden kan flere af vores festlokaler enten åbnes op om sommeren eller varmes op, hvis vejret er til den kølige side. 

Ønsker du endnu mere spektakulære oplevelser, kan f.eks. du holde fest lige ved siden af løverne på Katanga Hill. 

"Vi har netop haft fornøjelsen af at holde konfirmation for vores datter i Ree Park for knap 30 gæster. Både konfirmand, forældre og gæster nød dagen i pragtfulde rammer. Alt fungerede perfekt: højt serviceniveau både før og under festen, dejlig mad, hyggeligt lokale og flot dækkede borde. Og så var Land Rover-safarien og den guidede tur med Amerika Expressen et stort hit hos både vores små og store gæster. Tak for en uforglemmelig oplevelse, hvor alt spillede fra først til sidst. I får de varmeste anbefalinger fra os."

Mange hilsner Peter og Trine Hermansen

Også for selskaber

over 300 personer

Har I planer om at afholde det helt store arrangement, så kan vi tilbyde en unik placering centralt i parken i moderne festtelte. De kan rumme mellem 300-400 personer. Har I reception, eller skal firmaet forkæles med en udflugt, og vil I gerne have et vildt twist - så er Ree Park Safari en god idé til rammen om en uforglemmelig dag!

Se nærmere på

alle festlokaler

Vi kan byde på både traditionelle og eksotiske retter, som kan være med til at gøre din fest til noget særligt

Se alle festlokaler

Få idéer til

festmenuen

Vi har fået lov at filme en fest i parken, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan holde en fest alle vil kunne huske længe efter, I er taget hjem. Se filmen nedenfor.

Få inspiration til festmenuen

"Vi havde simpelthen den allerbedste fest, dag og nat i Ree Park Safari - og er stadig svævende på en lyserød sky over vores oplevelse hos jer. Håber også I er glade for alle de rosende ord I fik med fra alle til festen og efterfølgende i bladende osv - det er fuldt fortjent! Alle var simpelhen SÅ søde og vi følte os meget velkomne, og det var virkelig en fryd at holde arrangement hos jer - hvor er alle altså varme og søde og skønne - ALLE nød det i stor stil Af hjertet tak!"

Gustav og Julie

Find inspiration

til en god fest

Kontakt os for at få en snak om mulighederne for at invitere til en anderledes fest. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, og du er velkommen til at kigge forbi og tage et kig på vores festlokaler i parken på Djursland.

Kontakt arrangementchef Susan Thorup ved at udfylde formularen nederst på siden.

Kontakt

Bliv ringet op og få en snak om dine muligheder

Udfyld nedenstående felter med dine kontaktoplysninger og spørgsmål eller besked, og vi vender tilbage til dig snarest muligt.Overnat efter festen

i Night Explorer

Med en overnatning i parken Night explorers er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse - ud over det sædvanlige. Overnatningen foregår i en af parkens fire cabins, der er bygget på pæle ude over græssavannen. Placeringen gør det muligt for dyrene at komme helt tæt på. Strudsen, zebraen og gnuen kan finde på at gå lige under din cabin, og ofte valser giraffen forbi i nærheden med sine gyngende bevægelser. Efter indkvartering vil din guide tage dig med på en tur i parken og undervejs fortælle en masse om dyrene. På savannen får du for alvor en fornemmelse af Afrikas fantastiske dyreliv.

Night Explorer Africa

Inviter dine gæster

en tur på savannen

Oplev Ree Park Safari fra en rigtig safaribil. Kom og prøv en Land Rover Safari med en guide, der fortæller om dyrene. Safarivognen kører dig og dine gæster ud på den store afrikanske savanne. Her kommer du helt tæt på de afrikanske dyr.

LÆS MERE OM LAND ROVER SAFARI & KØB BILLETTER

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program