Vinterferien 17. - 24. februar

Nyd vinterferien 

17. - 24. februar

OBS - Myndighedernes forlængede restriktioner gør, at vi desværre ikke kan åbne i vinterferien som planlagt

Du kan f.eks. tage med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie og se de arktiske ulve i deres rette element.

Vinterferien 

i Ree Park Safari 

OBS - Regeringen har pr. 28. januar forlænget restriktionerne frem til den 28. februar 2021. Vi kan derfor ikke holde åbent i vinterferien som planlagt. 

 

Tag med på en tur ind i dyrenes verden i vinterferien. Der er højt til himlen, masser af frisk luft og rigelig plads til god afstand.

Amerika Expressen kører, så kom og oplev ulvene i deres rette element, og er du heldig, kan du måske opleve bjørnene på vej ud af deres vinterhi, og på en Land Rover Safari er du måske heldig at komme tæt på næsehornet Thabo eller Bashira med sin unge M’Baku, der lige er fyldt to år.

Som noget nyt kan du også komme med på en Walking Safari, hvor du kan være med til at bestemme, hvor turen går hen, og hvilke dyr I skal se nærmere på og høre vores dygtige guider fortælle om undervejs.

Amerika Expressen

Dieseltoget Armstrong er i front, når Amerika Expressen sætter kursen mod den store nordamerikanske prærie. De store bisonerne græsser roligt, og selvom bjørnene er gået i vinterhi, kigger de måske ud. Ulvene har stadig vinterpels, og de nyder sneen og kulden, men langsomt tager de overfrakken af og er klar til foråret.

 

Land Rover Safari   

På en Land Rover Safari kommer du med på en safaritur på den store afrikanske græssavanne. Her lever næsehorn, giraf, struds, elan antilope, gnuer, zebra og vandbukke sammen. Din guide fortæller om alle dyrene I møder undervejs, og er I heldige kommer dyrene helt tæt på.


Walking safari

På en Walking safari er du med til at bestemme, hvilke dyr I skal se nærmere på og dermed også, hvilke rute I skal tage gennem parken. De dygtige guider taler også om vintertilpasning af nogle af de dyr, som naturligt lever under varmere himmelstrøg, da de fleste af dyrene også er ude om vinteren.

Night Explorer, Winter edition
De specialdesignede Night Explorer cabins, er en unik oplevelse for dig og din familie, der giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dyrene, også i vinterferien.
Hytterne er indrettet med to hyggelige soveområder med to sovepladser i hver. Fra sengen eller det store panoramavindue kan I nyde udsigten over vores storslåede græssavanne og se savannedyrene græsse helt ind under jeres cabin.

Læs mere om en overnatning her >>Praktisk information

  1. – 24. februar 2021

Åbningstider: kl. 10 – 16


Entrépris:
    
Vi har halveret entréprisen i hele vinterferien 
 
Voksne kr. 95,-
Børn kr. 55,-
Senior kr. 95,-

Land Rover Safari
(kl. 10.20 – 14.00)

Pris kr. 60,- pr. person


Amerika Expressen
(kl. 10.30 – 15.30)

Pris 60,- pr. person


Kombi billet
Land Rover Safari og Amerika Expressen

Kr. 85,- pr. person


Skøjtebanen

Pris kr. 30,- pr. halve time inkl. leje af skøjter


Walking Safari

Pris kr. 40,- pr. person

Varighed ca. 30 minutter

Køb din billet ved indgangen

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program