Vinterferien 2020

Nyd vinterferien 

i Ree Park

Du kan f.eks. tage med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie og se de arktiske ulve i deres rette element.

Vinterferien 

i Ree Park Safari 

Vi har reduceret entrépris i vinterferien
Voksne og seniorer kr. 100,- Børn kr. 55,-
Børn under 3 år er gratis

Amerika Expressen kører, så kom og oplev ulvene er i deres rette element, og er man heldig, kan man opleve bjørnene på vej ud af deres vinterhi.

Du kan tage med på besøg i en af de to savannestalde, hvor du kan komme helt tæt på bl.a. giraffer og næsehorn. (kr. 60,-)

Fodringer
Kl. 12 Rovdyr (bl.a. vildhund, tiger, ulve, løve )
Kl. 14 Gepardfodring
Kl. 15 Gibbon, katta lemur

Der er fokus på dyrenes vintertilpasning på vores breddegrader.

Amerika Expressen

Kedlerne er varmet op, og der bliver fuld damp, når Amerika Expressen sætter kursen mod den store nordamerikanske prærie. De store bisonerne græsser roligt, og selvom bjørnene er gået i vinterhi, kigger de måske ud. Ulvene har stadig vinterpels og de nyder sneen og kulden, men langsomt tager de overfrakken af og er klar til foråret.   

Daglige fodringer

Husk alle de daglige fodringer, hvor vores dygtige guider fortæller om dyrene. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du bliver klogere på alt fra geparder, ulve, tigre, gibbonaberne og de sjove katta lemurer mange flere. Se fodringstidspunkterne på kortet, du får udleveret ved indgangen.

 

Tilbud på årskort

Der er tilbud på årskort hele vinterferien. Du får 25 % rabat i perioden 8. - 16. februar, både online i webshoppen eller når du køber årskortet i parken. Husk du har mange fordele med årskortet, både på entré i andre attraktioner og på køb i udsalgssteder og i Safarishoppen i parken   

Køb årskort

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program