Sig Go' morgen til dyrene

Sig Go'morgen 

til dyrene 

Har du årskort, så kan du gratis tage med vores dygtige guider rundt og hilse på dyrene inden parken åbner. Men du kan også købe en billet for at være med. Tilmeld dig ved at købe billet i webshoppen

Sig Go' morgen til dyrene

 

Har du lyst til at starte dagen med at sige godmorgen til dyrene i Ree Park, så får du her alletiders mulighed.

Den 3., 16. oktober og 22. oktober åbner vi op for, at gæster kan komme med rundt i parken inden parken åbner. Først på dagen er der hvor mange af dyrene blive fodret og hvor mange af dyrene er mere aktive. 

Nyd den stille morgenstund, hvor guiderne tager dig en tur med rundt i parken. Her kan du opleve, hvordan parken og dyrene vågner, mens de dygtige guider fortæller om dyrenes levevis her og i den vilde natur. Hvis det er muligt tager vi også lidt "morgenmad" med ud til dyrene.

Program 
Kl. 8.00 - vi mødes ved indgangen og guiderne tager imod jer. Derefter er der walking safari. Der sker altid meget rundt om i parken, så vi vælger det mest aktuelle, og kigger nærmere på udvalgte anlæg og dyr.

Kl. 10.00 afsluttes med kaffe og rundstykker i Café Bush Camp, hvis du har valgt at slutte af med det.

Det er nødvendigt at købe billet på forhånd for at kunne deltage og evt. morgenmad skal ligeledes bookes på forhånd. 

Årskortholdere deltager gratis, men har du ikke årskort, kan du stadig deltage, du skal blot købe din billet på forhånd. Som årskortholder er det vigtigt, at du køber billet til arrangementet (billetpris = 0,- kr.) og huske at medbringe dit årskort på dagen. 

Ønsker du at fortsætte dagen i parken, er du meget velkommen til det.

Køb din billet her

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Læs om en tur med landrover

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Kom med på togtur

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program