Sig Go' morgen til dyrene

Sig Go'morgen 

til dyrene 

Har du årskort, så kan du gratis tage med vores dygtige guider rundt og hilse på dyrene inden parken åbner. Men du kan også købe en billet for at være med. Tilmeld dig ved at købe billet i webshoppen

Sig Go' morgen til dyrene

 

Sig Godmorgen til dyrene er blevet meget populært, så vi gentager arrangementet i 2020.
Har du lyst til at starte dagen med at sige Godmorgen til dyrene i Ree Park?

Har du ikke årskort, kan du stadig deltage, du skal bare købe en billet i webshoppen på forhånd. Som årskortholder får du dog mulighed for at deltage flere gange i løbet af sæsonen.  

Vi starter dagen med at tage en tur rundt i parken inden åbningstid.

Guiderne tager dig en tur med rundt til parkens forskellige anlæg, og måske kigger vi lige ind i en stald eller 2 undervejs. 
Program 
Kl. 8.00 - vi mødes ved indgangen og guiderne tager imod jer. Derefter er der walking safari. Der sker altid meget rundt om i parken, så vi vælger det mest aktuelle, og kigger nærmere på udvalgte anlæg og dyr.

Kl. 10.00 afsluttes med kaffe og rundstykker i Café Bush Camp, hvis du har valgt at slutte af med det.

Forplejning er for egen regning, og det er nødvendigt købe billet i webshoppen for at kunne deltage. Du skal også købe billet til morgenmad på forhånd. 

Som årskortholder er det vigtigt, at du køber billet til arrangementet (billetpris = 0,- kr.) og så huske at medbringe dit årskort på dagen. 

Ønsker du at fortsætte dagen i parken, er du meget velkommen til det. 

Sig Go'morgen til dyrene er følgende datoer i 2020

11. april kl. 8.00
8. maj kl. 8.00
31. maj kl. 8.00
27. juni kl. 8.00 
19. juli kl. 8.00
23. juli kl. 8.00
15. august kl. 8.00
6. september kl. 8.00
4. oktober kl. 8.00
17. oktober kl. 8.00
Køb din billet her

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Land Rover Safari

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program