Påsken 4. - 13. april 2020

'Fang'

Påskemaraen

Tag kamera med i parken og 'fang' Påskemaraen, eller et af de andre gode motiver, der er i parken. Fotokonkurrencen i samarbejde med CEWE sættes i gang, og der er flotte præmier at vinde.

Påsken i Ree Park Safari

 

Lørdag den 4. april kl. 10.00 slår vi dørene op for sæsonen. Foråret har meldt sin ankomst og mange af dyrene har allerede fået unger. Hos de fleste af de store katte er der killinger, og mange af dem leger i forårssolen. 

Vi har nogle livlige maraer på Sydamerika, og de er hurtige og har det med at være alle vegne. Maraen ligner lidt haren, og du kan fange 'påskemaraen' med dit kamera og deltage i den store fotokonkurrence, som løber hele sæsonen. Du kan også fange et af de andre motiver fra parken. Der er nok at tage af. Der er flotte præmier til de bedste billeder, og vinderne får en sjov da i parken.

Land Rover Safari 
Dyrene på savannen har været ude det meste af vinteren, men foråret gør dem lidt kåde, og de er meget nysgerrige, når de store Land Rovere kører forbi. Giraffer, gnuer, eland, zebra, vandbuk og strudse strækker benene og nyder forårssolen. Det sorte næsehorn Bashira og hendes kalv, lille M'Baku, får også lov til at nyde den store savanne, hvis vejret er til det.  

Amerika Expressen
Kedlerne er varmet op, og der bliver fuld damp, når Amerika Expressen sætter kursen mod den store nordamerikanske prærie. De store bisonerne græsser roligt, og bjørnene er kommet ud af deres vinterhi, så de er nysgerrige og kommer helt tæt på. Ulvene har stadig vinterpels, men langsomt smider de overfrakken og er klar til foråret.   

Daglige fodringer
Husk alle de daglige fodringer, hvor vores dygtige guider fortæller om dyrene. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du bliver klogere på alt fra geparder, ulve, tigre, katta lemurer, gibbonaber, løver, leoparder og mange flere. Se fodringsprogrammet i infoguiden, du får udleveret ved indgangen.

 

Tilbud på årskort

Der er tilbud på årskort til den 3. april, så kan du være klar, når portene åbnes. Husk at købe dit årskort inden den 3. april, så får du 25 % rabat ved at købe det online. Husk du har mange fordele med årskortet, både på entré i andre attraktioner og på køb i udsalgssteder og i Safarishoppen i parken, samt gratis arrangementer i parken.  

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Land Rover Safari

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program