Fotokonkurrence 2019

Vinderbillede

2018

 

Vinderbilledet er taget af Cecilia Johansen 

Nysgerrig abekat i kategorien 'Familiesafari'

Ree Park Safari og CEWE

Fotokonkurrence 2019

Tag på opdagelse i dyrenes verden. Fang de bedste øjeblikke og deltag i årets fotokonkurrence, som Ree Park Safari afvikler i samarbejde med CEWE

Vi præmierer de bedste fotos med flotte præmier. Du kan bl.a. være med i konkurrencen om et overnatningsophold for 4 personer i en af parkens store safari lodges.

NB! Konkurrencen administreres af CEWE FOTOBOG. Det er IKKE muligt at sende fotos direkte til Ree Park Safari.


Billedkategorier

Dyrene
De vilde dyr i Ree Park Safari har masser af plads at boltre sig på. Det giver gode muligheder for at tage billeder, der næsten ser ud som om de er taget i den fri natur. Del de bedste billeder med os.

Naturens kunstværker
Naturen byder på fantastiske mønstre, farver og former. Find det smukkeste, sjoveste eller mest kreative motiv og del det med os.

Fodringstid
De vilde dyr bliver også sultne, men de får ikke mad så ofte som vi mennesker. Derfor er de allermest aktive ved fodringstid. Tag det bedste billede af dyrene i deres yndlingsbeskæftigelse og del det med os.

Familiesafari
Ree Park Safari er for hele familien. Ung som gammel, lille som stor. Fang de store, sjove og spændende oplevelser og del dem med os.

Præmier

1. præmie: 
1 ophold for 4 personer i safari lodge i Ree Park Safari, værdi kr. 3.600

2. præmie: 
1 vægbillede med frit valg af eget motiv

3.-30. præmie: 
Flotte fotobøger fra CEWE

 

 

Deltag i konkurrence

Vinderne af fotokonkurrencen 2018

Land Rover Safari

på savannen

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene med en Land Rover safari. Næsehorn, giraffer, gnuer, strudse eland, zebra og de andre dyr har god plads på savannen.

Land Rover Safari

Amerika Expressen

Togtur over prærien

Der er gode muligheder for at komme helt tæt på 'skudhold' med en tur med Amerika Expressen. Vær klar med kameraet, når de store bisonerne, nysgerrige bjørne eller sky ulve dukker op på turen rundt i parken.

Toget Amerika Expressen

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program