Ofte stillede spørgsmål | Ree Park Safari

FAQ

For besøgende

Transport

Ofte stillede spørgsmål vedrørende transport

 • - Nej desværre går der ingen offentlige busser direkte til Ree Park. Tag evt. Regionalbus 123 fra Århus til Ebeltoft. I Ebeltoft går regionalbus 351 til Grenaa og står man af i Hyllested er der ca. 3 km til Ree Park.

  - Tag regionalbus 122 fra Århus mod Grenaa og stå af i Tirstrup. Der er herfra ca. 7 km til Ree Park. Det er muligt at tage sin cykel med bussen. Spørg evt. busselskabet, hvis der er flere cykler.

  - Tag regionalbus 212 fra Randers til Ebeltoft, tag bussen helt til Ebeltoft eller stå af i Øksenmølle. Herfra er der knap 5 km til Ree Park. Spørg evt. busselskabet, hvis der er flere cykler.

  Ifølge Midttrafik kan cykler tages med regionalbusserne i det omfang pladsforholdene tillader det. Læs mere her:

  http://www.midttrafik.dk/kundeservice/rejsebestemmelser/cykler+-+ski+-+k%c3%a6lke ?

  Forskellige busselskaber har også ture til Ree Park Safari. Se bl.a. Billigbus.

 • Da parkerings arealet kan være skråt flere steder, er det muligt at parkere motorcykler indenfor portene i specielt afmærkede område.
  Kør til den venstre grønne port og ring på. Parkeringsarealet er helt til højre ud mod den asfalterede sti ind til parken. Arealet er afmærket til MC parkering.

Mad

Ofte stillede spørgsmål vedrørende mad

 • Ja, der er flere muligheder for at spise i Ree Park. På vores forskellige spisesteder tilbyder vi et stort udvalg af lækker mad for enhver smag.

 • Det er muligt at medbringe egen madkurv til Ree Park. Der er picnic områder med borde og bænke flere steder i parken. Der er også placeret grill ved Watoto Kaya legepladsen til fri afbenyttelse. Tallerkner og bestik skal selv medbringes.
  Det er tilladt at forlade parken og hente mad i bilen, husk dog at få et stempel på hånden, så du kan komme ind igen.

 • Det er desværre ikke muligt at reservere borde eller grill til medbragt mad. Picnicområderne frit tilgængeligt for alle efter først-til-mølle-princippet.

Forhold i parken
 • I Ree Park Safari gør vi meget for at skabe rammerne for gæsternes gode oplevelser. Det gælder naturligvis også for gæster, som har brug for hjælp til at komme rundt, f.eks. i kørestol. Har den handicappede et ledsagerkort, kommer medhjælpen gratis ind.

  Har man et handicapskilt til bilen, så er det muligt at parkere tæt på indgangen. Der er handicapparkering indenfor den grønne port til venstre. Parkering er i højre side på arealet. Der er skilte, hvor man kan holde.  

  Har man ikke et handicapskilt i forruden, er der mulig for at køre ind og sætte den handicappede af, og så køre bilen ud og parkere på parkeringen på modsatte side af vejen. 

  Læs mere om, hvordan man får et ledsagerkort

  På websitet godadgang.dk kan du se, på hvilke punkter parken udmærker sig som en handicapvenlig attraktion.

 • Det er ikke tilladt at tage sin hund med i Ree Park. Vi har løsgående dyr i parken og bl.a. af hensyn til smittefare kan vi ikke risikere udefrakommende dyr i parken. Når vi får nye dyr i parken, skal de altid gå i karantæne i 4 uger, før de får lov til at blive lukket sammen med de andre dyr i parken.

  HUNDEPARKERING i Ree Park - se mere her >>

 • Ree Park Safari råder over trækvogne, som kan lejes for dagen.

 • Der er flere muligheder for at overnatte i Ree Park. 
  Se mere her >>

 • Er I 20 personer eller flere får I grupperabat på 20 %, når gruppen betaler samlet.

 • Ree Park Safari har specialpriser for institutioner.
  Se alle priserne her >

 • Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, China UnionPay og American Express.

 • -  Nej, Ree Park Ebeltoft Safari er en park, hvor man går rundt i parken. Du kan tage på Landrover Safari, hvor du kommer helt tæt på dyrene på savannen.

  -  Det er muligt at leje trækvogne til at køre børn, mad og evt. andet du har medbragt.

Kontakt / Contact

Send us your question and we will answer as soon as possible, during workdays. 

Priser

sæson 2020

Entrebilletter

Voksen 190,-
Barn (3-11 år) 110,-
Senior (+65 år) 190,-
Gå til køb

Årskort

Voksen fra kr. 350,-
Barn fra kr. 200,-
Senior fra kr. 300,-
Gå til køb

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
  Hent program